2777
2789
عنوان

بی بی چک لطفا یه لحظههه

396 بازدید | 37 پست
عنوان
1 بازدید| 0 پست

سلام دوستان 

من امروز باید پری میشدم ولی نشدم

چند روزم هست دور نافم درد میکنه و ده روز قبل پریودم دردای خفیف پریودی میرفت و میومد 

امروز صبح ساعت هشت صبح بی بی چک قطره چکونی مدیکور زدم منفی شد

خوابیدم ساعت نه رفتم خواستم بندازمش بیرون یه هاله خیلی خیلی خیلی کمرنگ افتاده بود

کسی بوده بعد چند ساعت بی بیش مثبت بشه و باردار باشه؟

خدایا شکرت😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من اینطور شدم.بعد آز دادم بتام تا 44 رفت ولی بعد اومد پایین.فردا و پس فردا بزن اگه باردار شده باشی هر روز زودتر خط دوم میفته

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

گلم منم اینجوری بودم اولین بی بیم ۶روزمونده بودتاپری بعد۵۰دقیقه هاله انداخت ولی روزای بعدیواش یواش پرنگ شد

میشه دخملی تودلیم یه صلوت بفرستیدسالم بیادبغلم‌😍😍😍😘😘