2777
2789
عنوان

خانم هایی که مادر شوهراشون براشون سوغات نمیارن لطفا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین سوغات نیاره بهتره از اینه ک اشغال بذاره جلوت! بعد منتم بذاره! 

منم اکثرا تلافی میکنم! 

قنگ میدونه سوغات خوب چیه و میگه برام برام فلان چیز رو سوغات بیارید ولی خودش اشغال میده بهمون! چ من ک عروسشم چ برای پسرش. نده بهتره منتم سرت نیست 

احساس تنهایی شدید 
چون مثلا رفته پیراهن حاملگی برام خریده از شمال من که حامله نیستم 😕

عزیزم  ب دل نگیر فکنم داری اشتباه میکنی چون تو شمال این پیراهن ترکمنی ها(شبیه پیرهن بارداریه) لب جاده زیاده برلی فروش... ارزونم نیست    به نظرم قصدی نداشته

احساس تنهایی شدید 

اره میارن اکثرا و منم میبرم( حتی اگه نمیاوردن من بازم میبردم، خوشم میاد از سوغات بردن، نشونه محبته)

ولی کادوی تولد و اینا نمیدن به من و همسرم، ولی من روز مادر و پدر کارو میدم☺ 

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
چون مثلا رفته پیراهن حاملگی برام خریده از شمال من که حامله نیستم 😕

فک کنم اشتباه میکنی🙂

از این لباسای شمالی هست فک کنم

تو مسیر شمال میفروشن

من همیشه میخرم خنک هست برا تو خونه😊😊مدلش گشاد و چین چینه مثل لباس بارداری

ارزون هم نیستا چون روش قیمت میزارن

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊