2777
2789
عنوان

خانم هایی که مادر شوهراشون براشون سوغات نمیارن لطفا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون بسیار آوردم توقع دارم

میدونم چی میگی... چون خودت خوبی میخوای مردمم خوب باشن...ولی اینجوری نیست ,همه ک خوب نیستن ... یا خوب نباش یا توقع نداشته باش ... 

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 

من مادرشوهرم هرچی واسه دخترش میاره واسه منم میاره،حتی طلا.از کربلا واسه پسر خواهرشوهرم هلکوپتر کنترلی خیلی بزرگ اورد واسه من که بچه ندارمم اورده بود🤣شوهرم میگفت بیچاره مامانم اینارو چجوری با خودش کشیده اینور اونور😆

میدونم چی میگی... چون خودت خوبی میخوای مردمم خوب باشن...ولی اینجوری نیست ,همه ک خوب نیستن ... یا خوب ...

اره عزیزم حق با شماس باید مثل خودشون رفتار کنم

من کاربر قدیمی ام Maminaz 
چون مثلا رفته پیراهن حاملگی برام خریده از شمال من که حامله نیستم 😕

خب نگهش دار بلاخره که حامله میشی،مادرشوهر منم یبار یه لباس راحتی گشاد واسم خریده بود چون واسه دختر باردارش خریده بود،گفت نگه دار بعدا به دردت میخوره،منم گذاشتم تو کمد.

منم اولا اینجوری بودم ها , فکرکن واسه مادرشوهر و خواهرشوهر و جاری میاوردم خب... دیگ فکرش بکن هیچ فرقی هم نمیزاشتم بینشون... چون زیاد میرفتم مسافرت   , 

بعد دیدم خواهرشوهرم ک میرفت هیچی نمی اورد ,یا فقط واسه مادرش میاورد ,جارییم ناگفته نباشه یبار آورد واسم... مادرش ک هیچی... 

خلاصه گفتم مگه من دیونم هی بیارم , ک دیگه مثل خودشون شدم... 

هرجا برم هیچی نمیارم ,چون میگم مثلا سالی ۴ بار میری مسافرت قرار نیست ک همش بیاری ... ادم خسته میشه...  

دیگ فقط میرم کربلا واسشون سوغاتی میارم همین اونم درحد یه روسری ... همین  ... شوهرمم ک من نخرم حتی اسمم نمیاره ,هرچی من بگم همونه خداروشکر...  چون چندبار گفتم دیدی واسمون چیزی نیاوردن فقط من میارم ..دیگ طرف منه

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ...