خانومایی ک تو این هفته ها لکه بینی داشتین میشه تجربه هاتونو بگین
لطفا برای سلامتی نی نی و ب دنیا اومدنش .. میشه یه صلوات بفرستید خدایا خدای خوبی ها میخوام دعا کنم میدونم ک تو هیچوقت برای بنده هات بد نمیخواهی شاید سخت باشه خیلی چیزا ازت میخوام همه اونایی ک دوست دارن مادر بشن حس ناب رو بهشون بدی همه کسایی ک تو دلشون یه فرشته دارن ک روح تو درونشون دمیده شده ب سلامدی ب دنیا بیان و فرزندان همه جلو چشم مادر پدرهاشون رشد کنن و ب بهترین ها برسن الهی امین
توکل بر خدا ان شاالله بچت سالم وبه موقع بدنیا بیاد
خدایا منم میخوام به زودی مادر بشم واین دفعه بمونه برام و حالش خوب باشه😇عزیزان ما مامانای آینده چله گذاشتیم برای رسیدن به خواستمون🤰🏻.رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثینخدایا خودت گفتی ازم کم نخواین حالا من یه بچه سالم و صالح و باهوش و خوش سیما میخوام ازت.بسم الله
هفته ی ۷ دراز کشیده بودم یهو کمرم درد گرفت تو دستشویی ازم یه لخته دفع شد،۸ هفته رفتم دکتر گفت ضربان داره جنینت شیاف داد شیاف میزاشتم ۱۰ روز بعدش دو روز لکه بینی صورتی داشتم دیگه بعدش قطع شد
اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شما تجربشو دارین چقدر طول کشید بعد از مص رف شیاف و....
لطفا برای سلامتی نی نی و ب دنیا اومدنش .. میشه یه صلوات بفرستید خدایا خدای خوبی ها میخوام دعا کنم میدونم ک تو هیچوقت برای بنده هات بد نمیخواهی شاید سخت باشه خیلی چیزا ازت میخوام همه اونایی ک دوست دارن مادر بشن حس ناب رو بهشون بدی همه کسایی ک تو دلشون یه فرشته دارن ک روح تو درونشون دمیده شده ب سلامدی ب دنیا بیان و فرزندان همه جلو چشم مادر پدرهاشون رشد کنن و ب بهترین ها برسن الهی امین
هفته ی ۷ دراز کشیده بودم یهو کمرم درد گرفت تو دستشویی ازم یه لخته دفع شد،۸ هفته رفتم دکتر گفت ضربان ...
پس لکه بینی نداشتین