2777
2789
عنوان

رابطه‌م با خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موندم آخه چرا اینجوری هستیم همه خواهرا واسه همدیگه میمیرن و همه راز و دردودلشونو پیش هم میگن

کی اینو گفته. منکه از خاهرم(شرمم میاد بهش بگم خاهر) متنفرم. بلانسبت سگ می بینم اونو ن

یه شیرهيچوقت خودش رو نگران نظرات گوسفند جماعت نميكنه :))
احساس بزرگتری یا بالاتر بودن یا برتری ندارند بهت؟ که دوست داشته باشه همیشه به حرفش گوش بدی یا نظرشو ...

کلا باید همه عالم و آدم دس ب سینه باشن براش

فکر میکنه بقیه هیچ کاری براش نکردن و گِلِه داره

ولی قلبش مهربونه دوسش دارم دلم نمیخواد رابطمون سرد باشه

کلا باید همه عالم و آدم دس ب سینه باشن براش فکر میکنه بقیه هیچ کاری براش نکردن و گِلِه داره ولی قل ...

درکت میکنم 

دلت مهربونه عزیزم، ولی خواهرت ذاتش اینه و تغییر نمیکنه دیگه، پس کلا سخت ارتباط میگیره با همه 

درکت میکنم  دلت مهربونه عزیزم، ولی خواهرت ذاتش اینه و تغییر نمیکنه دیگه، پس کلا سخت ارتباط میگ ...

چندوقت پیش تو ت ل گ رام منو عضو گروه کرد من خوشم نمیومد توی اون گروه باشم لفت دادم،

بعداز چند روز تولدش بود هرچی زنگ زدم بهش تبریک بگم جواب نداد، پیام دادم جواب نداد

حدس میزنم بخاطر لفت دادن ناراحت شده،

از اون روز تا حالا فکرم مشغوله

چندوقت پیش تو ت ل گ رام منو عضو گروه کرد من خوشم نمیومد توی اون گروه باشم لفت دادم، بعداز چند روز ت ...

میدونی منم خیلی دوست داشتم با یکی دقیقا با همین ویژگیهایی که از خواهرت میگی صمیمی شم ولی نتونستم

اونم همینجوری بود..الانم حس میکنم خواهرت توقع داشته جلو بقیه ضایعش نکنی و لفت ندی..برا همین ناراحت شده

خب بزرگترم هست حق داره

اگه واقعا میخوای باهاش ارتباط بگیری بهش نشون بده که در عین صمیمیت بهش احترام می‌زاری

ولی من نظرم اینه که خواهرت دوست داره خیلیم دوست داره ولی مدلش اینطوریه که سخت رابطه برقرار می‌کنه مخصوصا با کوچیکتر از خودش

ما بدتر از شماییم خواهر نگو هیولا بگو غصه نخور منم عین خودت دوسداشتم خوب بودیم باهم اما اون نمیخاد احتمالا خواهر شما نمیخاد پس شمام برات عادی بشه

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

چندوقت پیش تو ت ل گ رام منو عضو گروه کرد من خوشم نمیومد توی اون گروه باشم لفت دادم، بعداز چند روز ت ...

نع چ ربطی داره 

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی