2777
2789
چند وقت پیش یه خبر خوندم یه مرده بوده خودشو شبیه زنا میکرده میرفته تو آرایشگاه های زنونه کار اپیلاسی ...

😂😂😂😂😂😂خاک به سر

میگمــــــا .....طرف همچیـــن خودش ومیگیــره انگار ترکـــــــــــــــــه😍😁یاشاسین تورک یاشاسین ایران😍👍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا دستگاه موم خشابی نمیگیره راحت و هزینه کمتری داره تا ارایشگاه همجا رو هم خودت می تونی برداری

به جز اون ناحیه 

اون ناحیه هم لیزر کن 6 ماه میری لیزر دیگه تا اخر عمرت راحتی (جلسه اول خجالت داره ولی واسه اونا عادیه روزی 20 نفر میاد و میبینه ولی طرف حتما متاهل باشه تجربه بهم گفته چون عادیه واسش ولی  مجرد نه خیلی بده بس که ادا و اصول داره طرف)

پس باچی انجام بدیم؟ ژیلت که فایده نداره،موم هم والا فقط دردسر داره و کثافت کاری،من فعلا از دپی استفا ...

با عرض معذرت میشه بپرسم دپی فایده ایی داره یانه؟بهتر از تیغه؟

سر بچه هاتونو از سانروف بیرون نیارین .شاید یکی بچش سر نداشته باشه دلش بشکنه   
نه پودر چرا ، رو دستورش نوشته محل مورد نظرو با صابون بشورید کامل خشک کنید قبلش، یعنی اینکه هیچی نباش ...

عزیزم پودر باعث میشه قسمتی که میخوای بزنی کاملا خشک شه و اگر از درد عرق کرده مخصوصا برای زیر بغل کاملا خشک شه و موها خوب به موم بچسپه اینو تو نت خونده بودم اما وقتی برای عروسیم رفتم اپیلاسیون خانومه از پدر بچه میزد رو پوستم دیدم خیلی خوبه کاملا موهارو برمبداشت حتی اونایی که به نصبت ریز هست

حالا من به لطف موم میتونم همه جای زدنمو بردارم انگار ارامش خاطر میده بهم که درد نمیکنه اگر بزنم😅

عزیزم پودر باعث میشه قسمتی که میخوای بزنی کاملا خشک شه و اگر از درد عرق کرده مخصوصا برای زیر بغل کام ...

آهان پس،

اونطور امتحان نکردم ولی ازین روش راضیم نمیذاره یه دونه مو بمونه رو پوست 

خدایا همون گناهامونو ببخش که نمیذاره دعاهامون برآورده بشه