2777
2789
عنوان

دعای بد تو رابطه

187 بازدید | 13 پست

اگه یکی بهت بگه یه زن یا دختر یه دعا و جادوی سنگین زده تو رابطت چکار میکنید

کسی میدونه؟

توبه کردم سمت دعا نویس نرم

ای لعنت برشیطون😭😭

تورو خدا هرکی چیزی میدونه بگه

نمیخوام پیش دعا نویس برم خدا قهرش میاد

اعتقادم به خدا رو بیشتر میکنم اونقدر دعا میکنم که دعای من پیشی بگیره به اون دعای بد

ذکر گفتن خیلی تاثیر داره . انشااله مشکلت حل بشه

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سمت دعارفتن یجور زیرابیو میانبرزدن ب خواستت توسط غیرخداست..عزیزدلم اعتقادتوبه دعاودعانویسیو کم کن چون هرچقد اعتقادداشته باشی همون اندازه ضررمیکنی گل من

باخداباش پادشاهی کن 

بی خداباش وهرچه خواهی کن

حس خوبیه ببینی یه نفر همه رو بخاطرتو پس زده..واسه ی رسوندن خودش به تو..همه ی راهو نفس نفس زده...حس خوووبیه
سمت دعارفتن یجور زیرابیو میانبرزدن ب خواستت توسط غیرخداست..عزیزدلم اعتقادتوبه دعاودعانویسیو کم کن چو ...

خیلی وقته به خدا گفتم نمیرم سمتش

اخرین بار دوسال پیش بود

سمت دعارفتن یجور زیرابیو میانبرزدن ب خواستت توسط غیرخداست..عزیزدلم اعتقادتوبه دعاودعانویسیو کم کن چو ...

مگه دعا نویسا از قرآن دعا نمینویسن ؟اینایی که سرکتاب می گیرین ؟ مثلا دعا واسه مهر و محبت میدن و چله بری میکنن .اینا هم بدن من دقیق نمیدونم  🙁🙁🙁