2777
2789

سلام ده سال ازدواج کردم 25 سالمه یه دختر 6ساله دارم دخترم به خواهر یا برادر احتیاج داره چون واقعا تنهاست از لحاظ مالی خیلی مشکل نداریم ولی خوب خونه خریدیم قسط بانک مسکن که همه میدونن بالاست الان که اوضاع اقتصادی بدجور نا بسامان هست از یه طرف میخوام اقدام کنم واسه بارداری از طرفی هم میترسم اگر هم بخوام قسط خونه تموم شه بعد اقدام کنم ده سال طول میکشه به نظرتون چکار کنم مامانای گل... تو دوراهی هستم  یه ترس عجیبی دارم هم روحی هم مالی هم واسه تربیت میترسم نتونم

اقدام کن روزی رسان خداست نه ما نی نی سایتی ها

عزیزم استغفرالله من که نگفتم شما روزی مردم رو پخش میکنی اول تایپیک نوشتم همدلی و راهنمایی کنید نگفتم با تیر بزنید تو پرم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم استغفرالله من که نگفتم شما روزی مردم رو پخش میکنی اول تایپیک نوشتم همدلی و راهنمایی کنید نگفتم ...

منم نگفتم ما روزی رسانیم فقط گفتم در این مورد با ما مشورت نکن

سربلندی کشورم و جوانان کشورم آرزوی قلبی من است🌹
منم نگفتم ما روزی رسانیم فقط گفتم در این مورد با ما مشورت نکن

شما اگه دوست نداری میتونی پاسخ ندی عزیزم ولی حق توهین نداری یک و دوما من فقط مالی رو مطرح نکردم تربیتی و روحی رو هم گفتم عزیزم دیگه نمیخوام با شما بحثی داشته باشم خدا نگهدار