2777
2789
عنوان

دخترا عاشق کتک خوردن شدن‌؟؟!!😣😣😣😣😣

| مشاهده متن کامل بحث + 5205 بازدید | 35 پست

رمان آدم و حوا و نسخه دومش که برزخ اما.....هستش واقعا عالیه....خیلی به زن بودن خودت افتخار میکنی.رمان دالان بهشت هم قشنگه.رمان غزال و در امتداد حسرت هم عالین.دوتاییشون اگه اشتباه نکنم از طیبه امیرجهادی هستن.واقعا قشنگ و آموزنده ان.خیلی هم قدیمی نیستن

😇😇😇اندوه من این است که در عصر حواشی...‌.‌‌‌‌‌‌..........یک لحظه به فکر من بیچاره نباشی😇😇😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه گلم ذهنم به این رمان های ابکی عادت نکرده همیشه رمانهای قدیمی ایرانی رو خوندم غرور و تعصب و بربادر ...

منظورم خدای نکرده توهین نبودا.من خودم الان چندوقته دارم سریالای کره ای میبینم همشون ابدوغ خیارینا ولی عادت کردم😆

اينا خيلياشون كتابهاي اينترنتي ان . مال سايت ٩٨ ايا و اينجور سايتها .  كتاب از نويسنده هاي درست و حسابي و شناخته شده بخون. هم ايراني هم خارجي

كتابهاي خوب علاوه بر اينكه داستانشون جذاب و پخته است كلي اطلاعات مختلف درباره مسائل اجتماعي و تاريخي به آدم ميده .