2777
2789

یه مدته از بیکاری زدم تو خط رمان خودن دیگه حالم داره بهم میخوره هرچی رمان پر طرفدار و پرفروش و پردانلوده مرد داستان که کلی هم عاشق داره یه ادم مغرور بی تربیته که فقط زنهارو تحقیر میکنه و فحش میده و میزنه😣😣😣😣😣😣😣😣😣

🤷🏻‍♀

بیخود میکنه مردیک 

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترا دارن به مرحله پرستیدنِ شوهر میرسن

۱۰ سال دیگه روانکاوی میشه این قضیه و برعکس میشه رفتارها. مثل جریان دیرشوهر کردنِ دخترای دهه شصت که نسل بعدی از اونور بوم افتادن 

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

کلا هر چندوقت یه چیزی میاد رو بورس.....یه مدت همخونه بودن همه بدوووووون مشکل😌😌😌😌.یه مدت باز رابطه های خشششن و کتک خوردن و مردی مغرور....هیچی مثل رمانای قدیمی نیست.الان جالبه که توی رمانا مجبووووور میشن ناخواسته با یکی ازدواج کنن.جالبه که طرف ویلا داره و ماشین آخرین مدل و یک شرکت بزرگ و چند تا لیسانس اینام نارااااضی.....بقول دوستمون همه دخترام عاشقشن......حالا اگه قرار بود ما ازدواج زورکی کنیم بایک شل و کور و کچل دماغوی معتاد توی زیرزمین نمور بود بختمون........

😇😇😇اندوه من این است که در عصر حواشی...‌.‌‌‌‌‌‌..........یک لحظه به فکر من بیچاره نباشی😇😇😇
کلا هر چندوقت یه چیزی میاد رو بورس.....یه مدت همخونه بودن همه بدوووووون مشکل😌😌😌😌.یه مدت باز رابط ...

همه چشم خاکستری و‌چشم ابی

اینقدر که اینا چشم ابی دارن تو اروپا نیست

این نیز بگذرد❤️
کلا هر چندوقت یه چیزی میاد رو بورس.....یه مدت همخونه بودن همه بدوووووون مشکل😌😌😌😌.یه مدت باز رابط ...

خوب بود گل گفتی

ان شا الله بزودی برای امام حسن علیه السلامحرم میسازیم و در نیمه رمضان غرق در گل و گلابش میکنیم
رمانای قدیمی تر چقدر قشنگتره پسر داستان مردونگی داره واسه دختره همه کار میکنه ادم کیف میکنه عشق و ار ...

چند تا خوب معرفی کن اگه تو ذهنت هست

ان شا الله بزودی برای امام حسن علیه السلامحرم میسازیم و در نیمه رمضان غرق در گل و گلابش میکنیم

دیشب رمان رعدو دانلود کردم بعد عکس پسره داستانو گذاشته بود حالا پسره عرب بود و توی داستان گفته بود که قد و هیبت خیلیییی بزرگی داره مث باباش و ...

حالا عکسی که گذاشته بود یه پسر بور و چشم ابی و ظریف قشنگ مدل اروپاییا😂😂😂😂