2777
2789
عنوان

وای بياين توروخدا

496 بازدید | 38 پست

دیشب تاپیک زدم ک برادرشوهرم داره زن ميگيره... 

یعنی زنگ زدن ب خانواده دختر و مطرح کردن اونا هم گفتن اوکی هست و چون فامیل هستن فقط مراسم تشریفاتی مونده وگرنه صد در صد قبول دارن هم ديگرو... 

بعد الان برادرشوهرم بهم پیام داده ک داداش کوچیکش مياره خونه ما چون میخاد با دوس دخترش بره خونشون '!!!!!

پدرشوهرم اينا مسافرت هستن.... 

یعنی هنگ کردم!!!! 

دلم واسه دختر خیلی سوخت.... 

هر زنی.....برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که..... باشانه انگشت هايش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید:هر جور ک باشی زیبایی 

یعنی دارم شاخ در ميارم... کل فامیل فهمیدن... برادرشوهرم ب نامزدش پیام ميده... دختر بهش دلبسته حتما!!!! 

حالا دوس دختر؟؟؟!!! 

هر زنی.....برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که..... باشانه انگشت هايش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید:هر جور ک باشی زیبایی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب نظرتون ب شوهرم بگم؟!؟!!!! 

خوب به خودش بگو .

درثانی چه لزومی داشت به تو بگه قضیه رو ؟

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

حتما .مگه آدم از شوهرش چیزیو مخفی میکنه؟ اونم در مورد خانواده اش؟

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
بگو من توکثافت کاری شریک نمیشم

گفتم... ميگه رضا اصلا دوس داره بیاد خونتون پیش بچت.... چی بگم ديگه؟!!!! 

حتما .مگه آدم از شوهرش چیزیو مخفی میکنه؟ اونم در مورد خانواده اش؟

آخه میترسم بگم شر بشه...... 

اره به شوهرت بگو نمیخوام بعدا جاری بگه من زندگیشو خراب کردم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام