2777
2789
عنوان

دندان در اوردن نوزاد

92 بازدید | 6 پست

سلام ماماناي عزيز دختر من نزديک دو هفتس يه روز تب داره دوروز خوبه دوباره يه بار در روز تب ميکنه ديگه خوب ميشه تا فردا يا پس فرداش بردمش دکتر گفت بخاطر دندون اسيابشه گفت چهار تاشم باهن داره در مياد ني ني هاي شماهم اينطور بودن چون تب دختر من پشت سر هم نيست اما درجه تبش بالاست 

سلام عزیزم مطمنی برای دندونه اخه پسرمن چندوقت پیش یه ویروس کرفته بود دقیقا همین جوری بود پدرم درامد فقط استفراغم داشت هی چندروز یبارم تب میکرد

تا خداهست غم فردا رونداشته باش ...خدای امروز،فرداهم هست❤️

چند وقتشه عزیزم ؟دختر من هشت ماهشه تقریبا یه ماه پیش دوروز تب کرد و خیلی آب دهنش میریخت دو تا دندون بالاش دراومد تازه, دوتا پایینی هم چهار ماهگی دراومدن

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم مطمنی برای دندونه اخه پسرمن چندوقت پیش یه ویروس کرفته بود دقیقا همین جوری بود پدرم درامد ...

دکتر اينجور گفت دکترش بهترين دکتر اطفال هست گفت هيچ ويروسي تو بدنش ديده نميشه بخاطر دندونشه بعد گفت اگه موقع جيش کردن گريه اينا کرد يا جيشش بو داد بخاطر عفونت ادراري هم ميشه اما دخترم اصلا علايم عفونت ادراري نداره 

چند وقتشه عزیزم ؟دختر من هشت ماهشه تقریبا یه ماه پیش دوروز تب کرد و خیلی آب دهنش میریخت دو تا دندون ...

14 ماهش داره تموم ميشه اتفاقا براي دندون هاي پايينو بالا اصلا اذيت نکرد