2777
2789
عنوان

پوست شفاف و شاداب🙁

5643 بازدید | 111 پست

چی بزنیم ب پوستمون که لک‌و چروک و اینا نشه؟؟؟واسه دستاتون چکار میکنین که خوشگل باشن؟؟راهکارهاب زیبایی طبیعی چی بلدین؟؟؟؟مثل درمان افتادگی پلک...

ب ارزوهایم قول رسیدن داده ام😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کرم دور چشم  یوگای صورت  شبا وازلین بزن به دستات  آبرسان و مرطوب کننده و ضدآفتاب ه ...

یه ابرسان خوب میگی بهم؟؟؟وازلین بزنم ب دستام نرم و لطیف میشه؟؟

ناموسا یچی بگم

مایی که تااین ساعت بیداریم بیخود میکنیم بفکر پوست شفافیم

خودمو میگمااا

پوست شفاف اول از همه نتیجه خواب خوب و به موقع ست

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
هیچی نمیخاد بزنید .فقط شب زود بخوابید بهترین راهکاره میدونید خانما واسه پوست چقد ضرر داره شب بیداری ...

من که هررشب بعد از ۵میخابم😟😟

کرم دور چشم  یوگای صورت  شبا وازلین بزن به دستات  آبرسان و مرطوب کننده و ضدآفتاب ه ...

وازلین سیاه نمیکنه؟

من خوشبختم،روزهای خوش درانتظار منه،من به تمام خاسته هام دست پیدا خواهم کرد.من مثبت اندیشم.خدایاشکرت

دستتون رو رو صورتتون نکشید شما فک میکنید پوست دستتون تمیزه در صورتی ک کلی میکروب داره و نباید پوست صورت کشید

💑
ناموسا یچی بگم مایی که تااین ساعت بیداریم بیخود میکنیم بفکر پوست شفافیم خودمو میگمااا پوست شفاف ا ...

دقییییقا....بخاطر همینه احساس میکنم پوستم داره بد میشه ب فکر افتادم😔