2777
2789
عنوان

درمورد پیاده روی کربلا سوال دارم میشه کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا میگیرن و زندانی داره زندانشم تو عرافه به ایران هیچ ربطی نداره

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
هرجوری باشه میگیرن،خودتونو الکی بیچاره نکنید. از حدود ۴۰ تا گیت باید رد بشن،که حدود ۱۰تاش کلا وسایل ...

سگم هست

سگهاشون همه آموزش دیده ان بوی مواد مخدر و تشخیص میدن

وای خداااا  من چقد خوجلم     

مگه واجبه با این وضعیت زندگی خودشو. همراهش رو به خطر میندازه میگن یه گروه قاچاقچی رو در. راه کربلا دستگیر کردیم 😳

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

شربت ترانادول بریزه تو بطری اب معدنی ببره اونور بخوره

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜

بخاطر استامینفن و قرصای مسکن ی بنده خدارو گرفتن این که مخدره😂

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻
هرجوری باشه میگیرن،خودتونو الکی بیچاره نکنید. از حدود ۴۰ تا گیت باید رد بشن،که حدود ۱۰تاش کلا وسایل ...

شما چه سالی رفتین؟ 

الان اصلا اینطور نیست

40تااوفففففف

الان نهایتاباشه سه تا

وسایلم بیرون نمیریزن اسکن داره

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
شما چه سالی رفتین؟  الان اصلا اینطور نیست 40تااوفففففف الان نهایتاباشه سه تا وسایلم بیرون ن ...

سال پیش رفتم.اتفاقا امسالم همینه.رفت و برگشت رو گفتم ۴۰ تا.۲۰ تا رفت،۲۰تا برگشت.هیچ اسکنی هم ندارن