2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه غذا پختن نپختن ربطی ب قهر نداره .البته تو زندگی ما 

عزیزم فردا لوبیا پلو داریم شایدم ناهار نزارم چون نی نی تا صب بیداره 😁صب ناهار میخوریم میخابیم 

خدایا شکرت که صاحب خونه شدیم بدون اینکه یک ذره اذیت بشیم یا نگران وخیلی زود اسباب کشی کردیم و دلمون شاده اصن نمیدونم پولش چجوری جور شد فقد میدونم صاحب خونه ایی هستیم ک دوسش داریم😍😍😍😍سپاس گذارم سپاس گذارم سپاس گذارم

😩😴

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

1-2هفته پیش سرسنگین بودیم باهم با دوستامم میخواستم برم بیرون ناهار 

غذا نذاشتم

ولی قهر نکردیم تاحالا

فردا ماکارونی داریم

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
قهر هم باشم میپزم  وا این بچه بازیا چیه  خودم خیلی آش رشته دلم میخاد اگه پختم ناهار ن ...

من تاحالا درست نکردم میخام درست کنم میشه دستورشو بگو

و چه سبزی هایی هس؟

هر کسی برای نیت من یکی دونه صلوات فرستاد بهم بگه منم صلوات بفرستم

اتفاقا وقتى قهريم هميشه غذاهام و ديزاينشون بهتره

دليل خاصيم نداره😂

من معلوم نيس فردا چى بدرستم

يكى تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن  .
معلومه غذا پختن نپختن ربطی ب قهر نداره .البته تو زندگی ما  عزیزم فردا لوبیا پلو داریم شایدم نا ...

شما که میلیاردری چرا اخه ؟

خب نباید دست به سیاهو سفید بزنی😂

لبخند بزن بزار ببینن هنوزم قوی هستی😊