2777
2789

سلام دوستان من موهای بلند تا زیر کمر داشتم یک سال پیش به علت موخوره کوتاه کردم تا زیر گوشم و تا امسال شده بود رو شونه هام که دوباره دیدم کمی موخوره گرفته که رفتم آریشگاه تا سراشو بزنه که آرایشگر گرامی نامردی نکرد و خیلی کوتاه کرد .

خیلی ناراحتم موهام ریزش داره چیکار کنم زود تر بلند و پر پشت بشه .اگه دکتر خوبم میشناسید مشهد معرفی کنید ممنون.

سلام،با اب پیاز الورا روغن نارگیل و رزماری موهات بلند میشه

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطوری ماسک کنم بزارم رو موهام ؟ همشو با هم؟ چقدر بمونه؟

ببخشید اشتباهی گفتم ماسکو اون ک گفتم ابرسانه برای موهای وز خوبه😑😐الان اون که مناسبته کپی میکنم برات اون باسیب زمینیه😅

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"

آب دو عدد سیب زمینی را توسط دستگاه مخلوط کن و یا با رنده گرفته و با یک عدد سفیده تخم مرغ و یک قاشق غذاخوری عسل طبیعی مخلوط کرده به مدت یک الی دو ساعت این ترکیب را بر روی ساقه و ریشه های مو قرار دهید.

پس از 2 ساعت می توان با شامپو و نرم کننده باقیمانده ترکیب ماسک را از روی موها پاک کرد.

نکته اصلی استمرار این کار به مدت چند ماه هفته ای 2 الی 3 بار است اما نکته اصلی موثر بودن 100 درصدی این روش برای بلند شدن موها است.