2777
2789

سلام.یه خانوم ۲۶ ساله ام تازه دو ساله ازدواج کردیم و فرزندم نداریم یعنی فعلا اقدام نکردیم.همسرم خیلی خوب و خوش اخلاق و بامحبته اما خودم سرمزاج و بلغمی ام یبار دکتر رفتم و مصلح تو غذاهای سرد استفاده میکنم و سعی میکنم سردی کمتر مصرف کنم باید چکار کنم ک گرم شم؟گناه داره دوس دارم منم بهش پیشنهاد س...س بدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو زیر نظر دکتر طب سنتی

گرمیجات زیاد بخور

صبحا ارده و شیره بخور 

شبی یه لیوان عرق رازیانه با عسل بخور

از سردیجات پرهیز کن و درصورت استفاده مصلح استفاده کن

قطره گل سرخ هم بد نیس ولی یخورده گرونه قیمتش ۳۰ یا ۴۰ هست

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه

آها اول صبح و شب قبل از خواب اصلا سردی نخور

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه

بلغم باید ورزش کنی و شبا حموم نری گرمی جات خرما عسل گردو موز بخوری مرغ و ماهی نخوری 

گوشت گوساله هم نخوری 

استخر هم برات خوب نیس

فعلا اینا یادم بود

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...
تو غذاهات سیر هم بزن. تو چای دارچین هل گل محمدی بزن

اینهام خوبن فقط سیر رو زیاد نخور چون ممکنه دچار خشکی بشه بدنت و اگزما شی یا موهات شوره بزنه 

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]
دمنوش گل سرخ دم کنید بخورید خرما بخورید گردو و عسل عالین 

خرما همیشه بجای قند با چای میخورم.تو چای همیشه هل دارچین گل محمدی میریزم.موز ک خیلی گرونه گردو هم کبدم چربه

اینهام خوبن فقط سیر رو زیاد نخور چون ممکنه دچار خشکی بشه بدنت و اگزما شی یا موهات شوره بزنه 

بهیچ عنوان غیر نیمرو و پنیر صبحانه چیز دیگه نمیتونم بخورم بدم میاد مگر شیرینی جات با چای مث کیک و شکلات یا غذاهای گرم ک از شب مونده