2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اجازه از استارتر عزیز دوستان برای جنسیت بچه دقیقا چند هفتگی خوبه که صددرصد باشه جنسیت بچه و احتمال خطا نباشه

نی نی یار عزیز لطفا شئونات اسلامی برای عکسای پروفایل رو رعایت کن با تشکر 😂نی نی یار لطفا بهم پیام بده کارت دارم.۴ تا کاربری زیر خاکی دارم میخام وصلش بشن به کدوم نی نی یار باید پناه ببرم 

با اجازه از استارتر عزیز دوستان برای جنسیت بچه دقیقا چند هفتگی خوبه که صددرصد باشه جنسیت بچه و احتما ...

دیگه واسه ک میرن از۱۸تا۲۲هفتس ک جنسیتم میگن نهایتش شما ۲۱هفته برو

❤️میشه به نیت دلم واسم یه صلوات بفرستین❤️
دیگه واسه ک میرن از۱۸تا۲۲هفتس ک جنسیتم میگن نهایتش شما ۲۱هفته برو

۱۶ هفته بریم چی ایا احتمال خطا وجود داره

نی نی یار عزیز لطفا شئونات اسلامی برای عکسای پروفایل رو رعایت کن با تشکر 😂نی نی یار لطفا بهم پیام بده کارت دارم.۴ تا کاربری زیر خاکی دارم میخام وصلش بشن به کدوم نی نی یار باید پناه ببرم 

بارداری قبلیم ۳۲ هفتگی رفتم‌اخرین سونو

این یکیم گف همون ۳۲ و ۳۳ بایدبرم 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
نمیدونم بستگی ب دکتر سونو داره بعضیا ۱۲هفته درست میگن

من ۱۶ هفته رفتم گفت دختر وضعیتش هم بریچه از دکتر پرسیدم که صددرصده گفتم چیزیه که من میبینم دیگه نگفت حتمیه صددرصده.حالا منم خیلی امید دارم دوباره چون یه دختر دارم همش امیددارم که اشتباه باشه اخه هرکاری میکنم نمیتونم باور کنم بچه تو شکمم دختر باشه

اره منم همینو احساس میکنم اما دوستان یکی گف۳۶دیر نیس

من ۳۲رفتم 

دکترم واس ۳۶نوشت دوباره 

ولی چون بچه تکون نخوردهفته پیش سونوبیوفیزیکال رفتم دادم بهم گفت دیگ نمیخادبری 

گرچه من ازوزنش خبرندارم 

فقط وزن ۳۲هفته شومیدونم 

حالاشایدخودم رفتم دادیکی دوروزدیگ 

وخدایی که بشدت کافیست
اره منم همینو احساس میکنم اما دوستان یکی گف۳۶دیر نیس

ن‌همون‌حدود ۳۲ و ۳۳ میفرستن سونو 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
من ۱۶ هفته رفتم گفت دختر وضعیتش هم بریچه از دکتر پرسیدم که صددرصده گفتم چیزیه که من میبینم دیگه نگفت ...

این حرفو نزن 

هرچی باشه سالم باشه

❤️میشه به نیت دلم واسم یه صلوات بفرستین❤️
این حرفو نزن  هرچی باشه سالم باشه

اول که سالم میگم باشه ولی اصن ذهنم گنجایش شو نداره نمیدونم چرا