الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
با اجازه از استارتر عزیز دوستان برای جنسیت بچه دقیقا چند هفتگی خوبه که صددرصد باشه جنسیت بچه و احتمال خطا نباشه
نی نی یار عزیز لطفا شئونات اسلامی برای عکسای پروفایل رو رعایت کن با تشکر 😂نی نی یار لطفا بهم پیام بده کارت دارم.۴ تا کاربری زیر خاکی دارم میخام وصلش بشن به کدوم نی نی یار باید پناه ببرم
نی نی یار عزیز لطفا شئونات اسلامی برای عکسای پروفایل رو رعایت کن با تشکر 😂نی نی یار لطفا بهم پیام بده کارت دارم.۴ تا کاربری زیر خاکی دارم میخام وصلش بشن به کدوم نی نی یار باید پناه ببرم
نمیدونم بستگی ب دکتر سونو داره بعضیا ۱۲هفته درست میگن
من ۱۶ هفته رفتم گفت دختر وضعیتش هم بریچه از دکتر پرسیدم که صددرصده گفتم چیزیه که من میبینم دیگه نگفت حتمیه صددرصده.حالا منم خیلی امید دارم دوباره چون یه دختر دارم همش امیددارم که اشتباه باشه اخه هرکاری میکنم نمیتونم باور کنم بچه تو شکمم دختر باشه
اول که سالم میگم باشه ولی اصن ذهنم گنجایش شو نداره نمیدونم چرا