2777
2789
عنوان

بچه ها بنظرتون این اگهی چه معنی میده ؟؟؟بجزیک چیزک همه میدونن

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 47 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین اگهیو

خب عزیزم معلومه بااین وضعی که درست شده روزبروز فسادودزدی و کثافتکاری بیشترمیشه

ازاینچیزازیااااده

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
به نظر من اینو یه پسر ترشیده نوشته که از زور بی عرضگی اومده تو دیوار دنبال زن میگرده

زن نمیخواد ک پست فطرت

خدایاپسرموواسه من حفظ کن وانقدربهم عمربده ک دومادش کنم .عشق مامانه

متنش مورد مشکوکی نداره 

اتفاقا فک کنم نوشته چهل سال اینا که بزرگ و مسن باشه و گفته مجرده که بیخودی زنگش نزنن و بگن وااا تو مجردی چرا نگفتی.

گفته که هرکی با مجردیش مشکل نداره بیاد کاراشو بکنه

خب زن بگیره بیشتر از دو و نیم خرجش میشه یعنی؟ اینا هرزه ان خرابن مرد زندگی نیستن همون بهتر با ج. ن د ه ها بپرن دختر مردم رو بدبخت نکنن. اینا انواع و اقسام بیماری‌ها رو دارن بعد مادراشون میفتن دنبال دختر باکره آفتاب مهتاب ندیده که خوب بتونن جیگرشو دربیارن با کاراشون. 

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
خب زن بگیره بیشتر از دو و نیم خرجش میشه یعنی؟ اینا هرزه ان خرابت مرد زندگی نیستن همون بهتر با ج. ن د ...

اره بقران

خدایاپسرموواسه من حفظ کن وانقدربهم عمربده ک دومادش کنم .عشق مامانه
خب زن بگیره بیشتر از دو و نیم خرجش میشه یعنی؟ اینا هرزه ان خرابن مرد زندگی نیستن همون بهتر با ج. ن د ...

نیس بنظرت؟!!!!

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤