2777
2789
عنوان

چقدر میتونین نه بگین

76 بازدید | 17 پست

سلام 

قدرت نه گفتنتون در چه حده؟اگه کسی ازتون پولی بخواد و شما نخواید بدید چیکار میکنید؟

هیچ با خودمون فکر کردیم چرا گاهی انرژیمون رو صرف آزار و رنجش دیگران میکنیم؟💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب راحتی 

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

ميگم ندارم خيلي راحت

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

یه مقدار پول دارم که یکی از نزدیکان هم ازش خبر داره حالا گفته یه مقدارشو میخواد.با توجه به اینکه میدونم اگه بدم کلا دیگه همه پولمو کم کم میبره و به بادش میده، چجوری نه بگم؟

یه مقدار پول دارم که یکی از نزدیکان هم ازش خبر داره حالا گفته یه مقدارشو میخواد.با توجه به اینکه مید ...

بگو از قبل براش برنامه ریختم نمیتونم شرمنده 

رودربایستی چرا داری سر پول خودت 

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
خیلی راحت بگو ندارم بارها برای خودم پیش اومده گفتم نه

در این حد رو میتونم بگم مشکلی ندارم اما از مقدار پولم خبر داره از نزدیکانه

میدونه دارم مقدارشم میدونه

عزيزم والا من كلا مهالف اينم چون ادم با دستش ميده اونوقت چند ماهم دنبالش بيفته پس نميده

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

بگو از قبل براش برنامه ریختم نمیتونم شرمنده  رودربایستی چرا داری سر پول خودت

پوووووف نمیدونی که....میگه قرضه اما میدونم نه پس میده نه بیخیال بقیه پول میشه

یه مقدار پول دارم که یکی از نزدیکان هم ازش خبر داره حالا گفته یه مقدارشو میخواد.با توجه به اینکه مید ...

چه لزومی داره ادم به مردم بگه چقدر پول داره 

من کلا رکم همه میدونن اگه بگن سنگ رو یخ میکنمشون

تو دوستی هامم همیشه اولش به همه میگم من خوشم نمیاد کسی ازم چیزی بخواد.

ادم مهربونی هستما ولی روی پول و وسیله دادن حساسم 

نمیذارم کسی ازم سو استفاده کنه 

اولشم همه فکر میکنن من از اون مظلومام ولی بعدش که خورد تو برجکشون میفهمن چه خبره.