2777
2789

یه شرکت هست به اسم نیروگاه سولار که میشه توش سرمایه گذاری کرد وسود خوبی داره اینطوری که میشه نیروگاه خانگی درست کرد شرکت صفحه های خورشیدی روی پشت بوم برام نصب میکنه و یه وام تسهیلاتی میده یعنی برقی که با پنل ها تولید میشه رو یکمشو برای قسط وام بر میداره وبقیه سود رو ماهانه به حساب میریزه وقراردادش هم ۲۰ساله س مثلا برای ۲۵۰ متر پشت بوم ۲۰۰میلیون هزینه داره که باتولید برق کم کم قسطشو شرکت برمیداره و حدوداماهی ۴میلیون سود واریز میکنه....به نظر شما خوبه؟

سرت را بالا بگیر بانو توصاحب نورانی ترین سیاهی جهانی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که نگرفتم چی شد.ولی مشورت کن

ببین شرکت صفحه خورشیدی میفروشه به من بعد پولی که من باید بابتش بدم با تولید برق توسط این صفحه ها در میاد که این پول یکمش سود من میشه یکمش قسط صفحه ها

سرت را بالا بگیر بانو توصاحب نورانی ترین سیاهی جهانی
ببین شرکت صفحه خورشیدی میفروشه به من بعد پولی که من باید بابتش بدم با تولید برق توسط این صفحه ها در ...

اها فهمیدم.هیچکس جواب نداده ببینیم کسی انجام داده یا نه.ولی مواظب باش سرت کلاه نره

هر کسی برای نیت من یکی دونه صلوات فرستاد بهم بگه منم صلوات بفرستم