2777
2789

سلام خانوما من موهای چونم زیاده میخوام لیزر کنم دکتر گفت همزمان ازمایش بده اگه هورمونات بالا بود دارو هم بخور با لیزر .به نظر شما اینجور تاثیر داره یااول باید دارو خورد بعد لیزر؟؟؟

یه چیز دیگه اینکه من الان حتی وقتایی که میگیرمش جاش سیاهه شما هم چونتون تیره شده بود؟؟؟بعد لیزر سیاهیشم میره؟؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تیرگیش که واسه من رفت ازمایش هورمونیم دادم مشکل نداشتم الان نزدیک ۹ ماه بهد از ۷ جلسه دیگه نرفتم الان در میاد ولی بوره و دیده نمیشه واینکه قسمت چونم بود قبلا الان همین موهای بور رفت قسمت گلوم  نمیدونم علتش چیه با اینکه بوره ولی زیاده و اذیت کننده است

برای سلامتی همه پدر ومادرها یه صلوات بفرستین
به نظرم اول آزمایش بده اگه هورمونی باشه لیزر فایده نداره اول هورموناتو تنظیم کن بعد لیزر.

اخه دکتر گفت همزمان لیزرم بکن .اخه تو سال بعد قصد بارداری دارم نمیخوام طولانی بشه 

اگر مشکل هرمونی باشه بعدش دوباره میاد ،هم زمان قرص هم مصرف کن اما دوره درمانت رو کامل کن

من خیلیا رو میشناسم که رفتن و جواب گرفتن ، البته نوع دستگاه لیزر هم خیلی مهمه

چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید

من که سال 87 لیزر کردم خیلی خوب شد چونمم سفید شد بعد چند سال برگشت سال 93 دو جلسه رفتم کمتر شد اما از چند نفر شنیدم الکترولیز خیلی بهتره بیرون نمیاد

تیکر بوقت تولد سه سالگی عزیز دردونه ام و به امید خدا تولد نی نی😍
تیرگیش که واسه من رفت ازمایش هورمونیم دادم مشکل نداشتم الان نزدیک ۹ ماه بهد از ۷ جلسه دیگه نرفتم الا ...

خب باید برای شارژش بری هر چند وقت یکبار.ببین کیست هم نداشته یاشی که موها زیاد شده.من الانشم پرموم زیر گردنمم زیاد شده .ولی هم موها اذیتم میکنه و هم تیرگیش