یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برا من با هیچ دارویی رفع نشد حتی لباس زیرن نخی ضد حساسیت بود روزی دوبار عوض میکردم بازم بی فایده بود تا اینکه کلا لباس زیر رو ترک کردم خدا رو شکر خوب خوب شدم الآن سه ساله حتی یکبار هم خارش و عفونت قارچی نداشتم تاکید میکنم فقط لباس زیر نپوش از هیچ نوعی
آره من خارش شدید و پنیرک اطراف واژن انقد خارش داشتم که دیگه خون میومد هر دارویی هم فقط موقتی بود تا وقتی استفاده میکردم آخرش دیدم فایده ای نداره دیگه لباس زیر نپوشیدم دیدم خودش بدون هیچ دارویی رفع شد الآنم بعضی اوقات مجبور شم چند ساعتی لباس زیر بپوشم خودم متوجه میشم میخواد خارش شروع شه .اون قسمت مرطوبه باید هوا بهش برسه لباس زیر محیط رو برا رشد قارچ ها فراهم میکنه .حالا لباس زیر رو ترک کن میبینی کلا قطع میشه .من حتی عسل طبیعی کوره و داروهای دیگه استفاده کردم همش موقتی بود چون بمحضی لباس زیر بپوشی دوباره ترشحات روی لباس زیر به بدنت میخوره و اون محیط هم مرطوب هست و دوباره برمیگرده