2777
2789
عنوان

کیا حیوون خونگی دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 31 پست

من سگ دارم 

نژادش شیتزوعه 

از تولگی گرفتم 

همچون فرزندمه 

اولا ک میاری چون عادت نداری یکم روش وسواس داری ولی یه هفته پیشت بمونه دیگه واست عادی میشه 

مسئولیت داره 

یکم تو این جامعه نگه داریش سخته 

مسافرت میری بهت خونه نمیدن 

عروسی میری مهمونی میری هر کسی نگهش نمیداره 

بعضی افراد شعور اجتماعی دارن تو خیابون خوب برخورد مسکنن اما بیشعور تا دلت بخواد زیاده ک قدم میزنه بهت بگن نجسو ....

همسایه ها ممکنه شکایت کنن 

باید وقت بذاری واسش کم کم روزی دو ساعت باید درخدمتش باشی

در کل بهترین دوسته احساستو میفهمه 

😘واسم صلوات بفرستید😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سگ دارم  نژادش شیتزوعه  از تولگی گرفتم  همچون فرزندمه  اولا ک میاری چون ع ...

همه اینارو فکر کردم و گردن میگیرم.هم خودم هم همسرم خیلی سنجیدیم اول میخواستیم مهاجرت کنیم بعد بگبریم ولی تصمیم گرفتیم بگیریم بالاخره.واقعا ادم سگو به خیلیا ترجیح میده

ممنون خدای عزیزم🎀
پت شاپا میزارن ببرمش دامپزشک مگه؟

بهشون بگو اول دامپزشکی بعدخرید. تو این اوضاع اقتصادی مصمئنا راضی میشن😁 الکی ک نیس پامر ارزونش هفت هشت تومنه برو به بالااااا... مشتریشونو ازدست نمیدن😉

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
بهشون بگو اول دامپزشکی بعدخرید. تو این اوضاع اقتصادی مصمئنا راضی میشن😁 الکی ک نیس پامر ارزونش هفت ه ...

راس میگی:)) ما دیروز رفتیم دیدیم کفش ۱۰ تومن بود

ولی چقد عشقن

ممنون خدای عزیزم🎀
راس میگی:)) ما دیروز رفتیم دیدیم کفش ۱۰ تومن بود ولی چقد عشقن

خیلییییی😍من عاشقشم گوگولیه . اما فعلا پولش موجودنیس واینکه مستاجریم میترسم ب مشکل بخورم . 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
خیلییییی😍من عاشقشم گوگولیه . اما فعلا پولش موجودنیس واینکه مستاجریم میترسم ب مشکل بخورم . 

اره مستاجر باشی گیر میدن بهت.ایشالا یه خونه توپ و یه سگ گوگولی میگیری

ممنون خدای عزیزم🎀
اره اپارتمانه.منم از اونا میخواستم ولی اذیت میشه اسم نژادش سامویده.

وای دوستم ساموئید داش یه شب خونشون خوابیدم پسره خیلی با من جور شده بود یهو نصف شب چشم باز کردم دیدم کنار من یه تیکه پشمه انقد جیغ زدم فرار کردم بچه انقد نلراحت شد 

برعکس هیبت گندشون انقد دلشون کوجولوعه ک نگو 

خیلی نارلحت شدم واسش 😢😢😢😢

😘واسم صلوات بفرستید😘
اره مستاجر باشی گیر میدن بهت.ایشالا یه خونه توپ و یه سگ گوگولی میگیری

انشاالله ممنون