2777
2789
عنوان

میگن هیچ عشقی تو دنیا مث عشق اولی نیست...

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 35 پست

خوش بحالتون که عشق اول فراموش کردین...پس چرا من نمیتونم آخه....😢😢الان دوستش ندارم ولی فراموشش هم نکردم

دیگه تاپیک هایی که توش از عشق اولتون چه خبر...کجاست...چیکار میکنه و... حرف میزنن نمیرم...اگه رفتم بهم یاد آوری کنین بیام بیرون..حتما یاد آوری کنین...ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه والا من که عشق اولمه عاشقشم

وووویییی مگه صدای سکسه کردنشم میاااد نی نی؟؟؟بنا به امضات

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
ولی عشق اول فراموش نمیشه شاید نادیده گرفته بشه اما همیشه ی جایی تو قلبت هس

واقعا من الان عاشق همسرم هستم و عاشق زندگیم ولی هنوز بعد 17 سال هنوز یه گوشه از قلبم هست و براش آرزوی خوشبختی میکنم 

وووویییی مگه صدای سکسه کردنشم میاااد نی نی؟؟؟بنا به امضات

اره به 29 هفته یا 30 هفته برسی از سکسکه کردنش ذوق مرگ میخای بشی اونقد سکسکه میکنه اعصابش خورد میشه خودشو هی میزنه به درد و دبوار رحمت

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

من عشق اول شوهرم میشناسم سگ لرزه میگیرم نفسم بالا ننیاد میگم نکنه هنوز یادسون نرفته از سوهرم پرسیدم عشق اول یاد ادم میموکه گف نمیدونم با یه لحنی ولی شوهرم عشف اول بود به خدا الانم دارم میلرزم مبنویسم 

برای مادرشدنم سه تا صلوات بفرستید التماس دعا
اره به 29 هفته یا 30 هفته برسی از سکسکه کردنش ذوق مرگ میخای بشی اونقد سکسکه میکنه اعصابش خورد میشه خ ...

جوووووونم چه ناااازززز میشه

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
واقعا من الان عاشق همسرم هستم و عاشق زندگیم ولی هنوز بعد 17 سال هنوز یه گوشه از قلبم هست و براش آرزو ...

منم همینطور

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

اولی کدومش بود حالااااا🙄😮🙊 چرا یادم نمیاد 😀😀😀

دردی که انسان را به سکوت وامیدارد بسیار سنگین تر از دردیست که او را به فریاد وامیدارد... و انسانها فقط به فریاد هم میرسند نه به سکوت هم!💔