بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سبک بفرستش. دمپایی یا کفش پیاده روی، لباس زیر یه دست ک بتونه راحت عوض کنه، ککیف کمری ک بتونه مدارک و پولاشو توش بزاره . ساک و اینجیزا بهش نده. ی ذره ام مغز بهش بده ک اونجا تو مرز گرسنه اش نشه
سبک بفرستش. دمپایی یا کفش پیاده روی، لباس زیر یه دست ک بتونه راحت عوض کنه، ککیف کمری ک بتونه مدارک و ...
البته لباس زیر اگر براش مهمه. چون اونجا بهداشت خیلی زیر صفره . من خودم برم حتما لباس زیرو باخودم میبرم ولی لباس و این چیزا نه چون بار اضافه اس. سال اول ک رفتم حتی جانمازمم بردم بیچاره شدم با اوت کوله پشتی.
کیسه خواب حتما ببره اگر نداره قرض بگیره نزدیک حرم امام حسین و حضرت عباس موکب نیست در نتیجه جای خواب نیست معمولا مردم کنار خیابون رو زمین میخوابن و اکثرا هم پتو کم میاد پس حتما کیسه خواب ببره واسه اونجا
من سه بار اربعین ۲ بار عرفه تو مجردی. الان شوهرم میخواد بره میگه انتخاب خودته ک بیای یا نه ولی میدونی ک ازدحام بشه ارامش من گرفته میشه منم بخاطر شوهرم امسال نمیرم. ان شاالله قسمتت بشه خیلی با صفاس