2777
2789

سلام خانمایی که زایمان طبیعی داشتین

دکتر بهم گفت تا یه هفته دیگه منتظر درد زایمان باش بچت کامل میشه .... و من کاملا ریلکسم انگار قراره بدون درد بچه بدنیا بیارم😁

منی که انقدر ترسو هستم 

دردش چجوریه میشه بگید😢😢😢

😘همســرم بهـترین مـــرد دنیا نفسم به نفســات بنده😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قراره سز بشم😁😏😏😏

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   

دردش وحشتناکه بستگی ب سیستم بدنت داره و کسی ک بهت ارامش بده دلت قرص باشه بهش

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡

درد میگیره و ول می‌کنه وقتش ک بشه خودش شروع میشه حال عجیبی میگیری یکم یواش راه بری شروع میشه خیلی حس خوبیه ب این فک کنی ک بچتومیخوای ببینی دردت کم میشه

موجیم ووصل ما ازخودرهیدن است ،ساحل بهانه است رفتن رسیدن است  

عزیزم من سزارین هستم فقط اومدم بهت تبریک بگم و بگم که زود زود میاد و راحت میشی به لحظه های قشنگ بعدش فکر کن

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو
افرین روحیت خوبه...یعنی ۳۸هفته بدنیا میاد؟؟ معاینه لگنیت کرد ک‌بهت گفت؟

نمیدونم گفت احتمالن از یک هفته دیگه دردات شروع بشه چون بچه کامله 

معاینه لگنیم کرد 

فقط از رو سونوگرافی گفت میتونی طبیعی بیاری !!

واسم جالب بود😓

😘همســرم بهـترین مـــرد دنیا نفسم به نفســات بنده😘