2777
2789

من هفته هجدهم بارداری ام ولی مولتی ویتامینی که بهداشت میده مصرف نمیکنم،آخه میگن چاق کنندس...

خدایا شکرت که همیشه تو سختیا کمکم کردی و تنهام نذاشتی  

فعلا استفاده کن. وقتش که بشه دکتر خودش به خاطر اضافه وزن بهت میگه که نخوری. حداقل هفته ای سه بار بخور 

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز بخاطر خودت بخور چاقی و لاغری چه اهمیتی داره سلامتی مهمه بعدا که بچتو شیر بدی لاغر میشی

الان بچه داره از ویتامینای بدنت تغذیه میکنه بدنت خالی میشه و چیزی برا خودت نمیمونه اون قرصا کمک کننده س

خدایا شکرت💖

اگه ویتامینای بدنت کم باشه موقع زایمان اذیت میشی و نمیتونی به زودی سرپا بشی

بچه به یه مادر قوی احتیاج داره رسیدگی میخواد ضعیف باشی بچت هم ضعیف میشه دیگه

منم ویتامینامو زیاد مصرف نکردم همش فراموش میکردم بعد زایمان خیلی اذیت شدم مثل میت بودم

خدایا شکرت💖