2777
2789

سلام دوستای گلم...پسرم 8 ماهش داره تموم میشه وارد 9 ماه میشه..ولباسایی که برای نوزادیش بود و کوچیک شده رو همشو شستمو اتو کردمو گذاشتم کنار...من علاوه بر اینکه لباسای سیسمونیش زیاد بودن،خودمم خیلی علاقه داشتمو هی میرفتم میخریدم و الان همشون تقریبا در حد نو هستن بجز عده محدودیشون..حالا مامانم بهم پیشنهاد داده که به خانواده ای هستن که خیلی نیاز دارن اگه مایلی بهشون بده..منم خیلی لباساشو دوست دارم همشونو باعشق وعلاقه خریدم ولی عذاب وجدان گرفتم تاحدی که میگم برم بخرم بدم بهشون...وبا همسرمم که مشورت کردم گفت بده بهشون ثواب داره،با اوناییکه خاطره داری نگه دار..حالا من میبینم که تقریبا باهمشون خاطره دارم  چکارکنم من بنظرتون؟؟!!!

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلی عکس ازشون بگیر که نگه داری، بعد بده به اون خانواده.دعاشو به جون پسرکوچولوت میکنن

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

هیچی

میزارم برای بچه کوچیکم 😆

چون اقتصاد مقاومتی هست

اصلا به خاطر لباس های دختر بزرگم ، دختر کوچیکم را بدنیا آوردم😂😂😂😂😂

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊
اینقدر به فکر دل خودت نباش دلی رو شاد کن که هدا هم دلتو شاد میکنه

دلم میخواد شادشون کنم ولی میگم بخرم براشون نمیدونم چرا نمیتون دل بکنم  

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود