2777
2789
عنوان

زایمان اول سزارین باشه دومی هم به طور قطعی سزارین میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3890 بازدید | 55 پست

من اولی رو سزارین بودم بعد دومی رو که فعلا نمیخوام . میترسم چن سال دیگه بگن طبیعی بیار 😥 

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه سه سال گذشته باشه ميتوني ديگه طبيعي زايمان كني

بابا طبيعي اصلاااا وحشتناك نيست كه

من دو ماه پيش زايمان طبيعي داشتم

من الان فقط يه خاطره ي خوش تو ذهنم مونده😻😻

😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍            😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍

اینی که گفتی را نمی دونم

ولی من به خواست خودم دومی را طبیعی آوردم

باید از دکترت سوال کنی

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊
خوب از همون جا میپرسیدی زنگ بزن بپرس بیا به ما هم بگو

همش اشغاله عزیزم 

اخه هنگ کردم وقتی گفت فقط گفتم خداحافظ😂😂

خوشبختی توازنی است میان آنچه می اندیشید، آنچه می گویید و آنچه انجام میدهید…

وای من میترسم دومی طبیعی بشه همون سز خوبه

وقتی یارو از اسپری خودش استفاده میکنه》پیس پیس......ولی وقتی اسپری من میفته دستش 》پیس پییییییس پییییییییسسسس زااااارت زوووورت
عزیزم اول سزارین بعدهم سزارین میشی چون نمیتونی طبیعی بزایی فشار میاد رو شکمت پاره میشه .من بعد هشت س ...

خدا از دهنت بشنوه متنفرم از طبیعی😚

همش اشغاله عزیزم  اخه هنگ کردم وقتی گفت فقط گفتم خداحافظ😂😂

فقط مواظب باش جونتو و جون بچتو به بازی نگیرن چون فقط براشون مهمه امار زایمان طبیعی بالا بره اصلا تلفات مهم نیست.

وزن 86-83-80-79-77-76-72-70-69وزن هدف55
فقط مواظب باش جونتو و جون بچتو به بازی نگیرن چون فقط براشون مهمه امار زایمان طبیعی بالا بره اصلا تلف ...

اره بابا نشد میرم یه جای دیگه 

اخه بعد کلی تحقیق پیدا کردم اینجا 

درواقع انتخابم بین نیکان و محب اینجا بود چون بعضیا خوب نمیگن از نیکان

اگه سه سال گذشته باشه ميتوني ديگه طبيعي زايمان كني بابا طبيعي اصلاااا وحشتناك نيست كه من دو ماه ...

وحشتناکهههههههههههه😭😭

خدایا فرشته کوچیکم پسر عزیزمو به من برگردون.من به امید تو فقط زنده ام خدای من
نميشه عزيزم بخيه هاى رحم باز ميشه بايد سزارين كنى

نه خانومی باز نمیشه

من با فاصله دو سال از سز طبیعی آوردم و خیلی راضی هستم

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊
وحشتناکهههههههههههه😭😭

اره بابا سر بچه اولم خانمه تو بلوک زایمان داشت به زمین و زمان چنگ مینداخت اخرشم شوهرش دلش سوخت رضایت داد به سزارین

کسایی که زایمان اولشون سزازین بوده دیگه نمیتونندطبیعی زایمان کنند ربطی به اینکه چندسال گذشته باشه هم ...

ان شاء الله که اینطوری باشه چیه بابا طبیعی😊🌹

البته از دید من خانمایی که طبیعی میکنن واقعا شجاع هستن ولی من که از این جراتا ندارم