2777
2789
عنوان

زایمان اول سزارین باشه دومی هم به طور قطعی سزارین میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3888 بازدید | 55 پست
کسایی که زایمان اولشون سزازین بوده دیگه نمیتونندطبیعی زایمان کنند ربطی به اینکه چندسال گذشته باشه هم ...

اشتباه می کنی گلم☺

امکانش هست

ما درباره این موضوع تاپیک خوبی هم داریم که حسابی فعاله😊

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1364748/تاپیک-جامع-زایمان-طبیعی-پس-از-سزارین?page=1061

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊

سر بچه اولمم دکترم گیر داده بود که طبیعی کن که شانسی زایمان اورژانسی شدم سز شدم

خوشبختی توازنی است میان آنچه می اندیشید، آنچه می گویید و آنچه انجام میدهید…

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته از دید من خانمایی که طبیعی میکنن واقعا شجاع هستن ولی من که از این جراتا ندارم

😃😃😃😃خیلی ممنون

بسی از مدال شجاعتی که بهم دادی سپاسگزارم🤗

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊
اشتباه می کنی گلم☺ امکانش هست ما درباره این موضوع تاپیک خوبی هم داریم که حسابی فعاله😊 https://w ...

😳😳

😃😃😃😃خیلی ممنون بسی از مدال شجاعتی که بهم دادی سپاسگزارم🤗

قربوووونت 😙😙😅😅😅

ولی همش احساس میکنم سر این یکی هم اورژانسی میشم چون مایع امونیتیکم از حد طبیعی بالاتره و دیابت بارداری دارم پسر اولمم یه هفته زودتر اومد

😳😳

تو ناراحت نباش

ما خود خواسته این کار را کردیم

تازه کلی باید بگردیم تا دکتر خوبی پیدا کنیم که این کار را برامون انجام بده

احتمالا شما را براحتی سز می کنن

وای نگو یعنی بازم باید واسه سزارین دوم دوندگی کنیم    

چی بگم بچه ها که اینطور میگن تو تهران حالا بازم هست بیمارستان هایی که اختیاری سز میکنن ولی شهرستان و نمیدونم

نمیدونم والااستادمون میگفت نمیشه

رشته تحصیلی تون چی هست؟

تو ناراحت نباش ما خود خواسته این کار را کردیم تازه کلی باید بگردیم تا دکتر خوبی پیدا کنیم که این ک ...

خب خیالمو راحت کردی😁

چی بگم بچه ها که اینطور میگن تو تهران حالا بازم هست بیمارستان هایی که اختیاری سز میکنن ولی شهرستان و ...

من اولیو به زور سز شدم

و حالا حالاهام بچه دوم نمیخوام،میترسم بعدی و بگه طبیعی بیاری

زورم میاد هم از بالا هم از پایین پاره بشم

من اولیو به زور سز شدم و حالا حالاهام بچه دوم نمیخوام،میترسم بعدی و بگه طبیعی بیاری زورم میاد هم ا ...

عزززیززززم😂😂😂

اره حق داری اگه میخواستیم اولی رو طبیعی میاوردیم دیگه بدن خودمونه نمیدونم چرا زور میگن طبیعی بیارین