+ارش دیشب چندتا خواب اشفته دیدم ناراخت بودی سرد بودی...خیلی نگرانتم دیروزم که ناراحت بودی نمیخام ناراحت ببینمت میخام دوباره خوشحال
_زهرا تو فقط به من زمان بده.الان اصلا مشکل و این چیزا نداریم ما که ناراحت شیم یا قراره با سورپرایز و اینا خوشحال شیم.الان زمان میخایم.هردومون
+زمان برای اینکه حالت بهترشه؟
_الان این یه رابطه جدیده برای من.حتی یک درصد هم با اون چیزی که فک میکردم شبیه نیست.خیلی فرق داره.باید به هم زمان بدیم.تا بیایم تو این رابطه و از اون قبلی بیایم بیرون
+اره درسته
_الان چند روزه فکرم خیلی مشغوله.به این رابطه جدید فک میکنم همش.باید به هم زمان بدیم تا فکرامونو بکنیم
+مثلا چه فکرایی ارش؟
_نه همین که این یه چیزه جدید و اینکه باید چجوری باشم و چی باید بگم و چجوری رفتار کنم و این حرفا
خیلی فکرم درگیرهبهم زمان بده
+ارهه میفهمم.منم میخام حالاکه کنارهمیم رویه سری اخلاقام کارکنم ازبین ببرمشون چون واقعا به خودمم لطمه میزنه حتی.همین زود قضاوت کردن و...
_اره خیلی باید رو خودمون کار کنیم.منم خیلی چیزا هست که میخام رو خودم انجام بدم
+تو برای من همیشه بهترینی ارش
_زهرا اون رابطه ی قبلی بود این فرق داره زهرل
+تواینم بهترینی برام
_زهرا خواهش میکنمخوشم نمیاد از این جور حرف زدن.تازه چند روزه همو دیدیم(منظورش اینه قبلا همو دیدیم فقط درحد دیدن و کوتاه بوده و تازه داریم بیشتر همو میبینیم و معاشرت میکنیم از نزدیک)
تو چند روز که نمیشه رو اخلاق یه نفر نظر داد اخه
+اره.اما من دوست دارم.تو بهترینم نباشی به چشم من هستی.دیگه حرفشو نمیزنم باشه
+ارش هرچیزی که ازطرف من هست و تحت فشارت میزاره یا اگه نباشه راحت تری اونارو بهم میگی؟یا انتقاد یا خواسته ای
_نه نه زهرا نه.الان فقط میخام راجب رابطه فک کنم
الان این نیازه.بعد اون میخام رو اخلاقت اینا فک کنم
+(اونجایی که گفت:الان فقط میخام راجب رابطه فک کنم،من گفتم:منم میخام اما نمیدونم چجوری؟اونم گفت:نمیدونم)
اینم حرفای امروزمون بود