2777
2789

دو و نیم سال پیش اشناشدیم اول عاشقش بودم بعداونم عاشق شد.اونا شهردیگه بودن و ماشهردیگه اما اصالتا همشریمون بودن و فامیل داشتن اینجا و رفت و امد.تو همین رفت و انداهم همو میدیدیم.اما خب قرارا توی جمع بود اکثرا و حدود چنددیقه اونجوری نبود که کلی معاشرت کنیم رودررو و...

اما خیلی احساس نزدیکی داشتیم وقتی باهم میزدیم و..درسته چندماه یبار و چنددیقه بود اما انگار بهشت خدامال مابود

ماهم مشکل داشتیم خب مث همه اما عشقمون خیلی عمیق و زیبا بود

بعد دو و نیم سال فاصله یه شهر دانشگاه قبول شدیم و خوشحال بودیم دیگه کنارهمیم دوری تموم شد و...

قبل از اولین قرارمون خودمون حدس میزدیم که خب بعدازاین که همو ببینیم اولاش یکم رابطمون فرق میکنه چون این ۲ ۳ سالو کمترهمو دیدیم و....

خلاصه زمان موعود رسید و دیگه سه هفته ست تویه شهرو کنارهمیم

روز اول خیلی ازهم خجالت میکشیدیم یکمم استرس داشتیم اما خب شیرین بود

بااون چیزی که فک میکردیم خیلی فرق داشت مثلا من فک میکردم ببینمش راحت مثل قبل دست همو میگیریم و.. اونم همین فکرو میکرد.اما اصلا اینطور نبود کلا انگار ازاول داشتیم همو میشناختیم

کم کم یکم بهترشدیم بیشترحرف زدیم و....

بعد قرارشد به هم فضا بدیم زیاد نزدیک نشیم مثلا دست گرفتن و اینا نباشه تا کم کم به وجود بیان خودشون

اما هنوزم که هنوزه یکم شوکه ایم چون اصلا فک نمیکردیم اینطوری باشه.اصلا نمیدونیم برا ادامه رابطه چیکار کنیم چی بگیم....

من دوسش دارم خیلی.خیلی نمیخام ازدستش بدم

امروز حرفاش یکم ترسوندم

میشه حرفاشم بخونین بعد بهم کمک کنین؟

الان رابطمون یه شروع جدید و کاملا متفاوت ازاون چیزیه که فک میکردیم نمیدونم چیکار کنم گرم شه صمیمی شه اصلا گیجم

+ارش دیشب چندتا خواب اشفته دیدم ناراخت بودی سرد بودی...خیلی نگرانتم دیروزم که ناراحت بودی نمیخام ناراحت ببینمت میخام دوباره خوشحال

_زهرا تو فقط به من زمان بده.الان اصلا مشکل و این چیزا نداریم ما که ناراحت شیم یا قراره با سورپرایز و اینا خوشحال شیم.الان زمان میخایم.هردومون

+زمان برای اینکه حالت بهترشه؟

_الان این یه رابطه جدیده برای من.حتی یک درصد هم با اون چیزی که فک میکردم شبیه نیست.خیلی فرق داره.باید به هم زمان بدیم.تا بیایم تو این رابطه و از اون قبلی بیایم بیرون

+اره درسته

_الان چند روزه فکرم خیلی مشغوله.به این رابطه جدید فک میکنم همش.باید به هم زمان بدیم تا فکرامونو بکنیم

+مثلا چه فکرایی ارش؟

_نه همین که این یه چیزه جدید و اینکه باید چجوری باشم و چی باید بگم و چجوری رفتار کنم و این حرفا

خیلی فکرم درگیره‌بهم زمان بده

+ارهه میفهمم.منم میخام حالاکه کنارهمیم رویه سری اخلاقام کارکنم ازبین ببرمشون چون واقعا به خودمم لطمه میزنه حتی.همین زود قضاوت کردن و...

_اره خیلی باید رو خودمون کار کنیم.منم خیلی چیزا هست که میخام رو خودم انجام بدم

+تو برای من همیشه بهترینی ارش

_زهرا اون رابطه ی قبلی بود این فرق داره زهرل

+تواینم بهترینی برام

_زهرا خواهش میکنمخوشم نمیاد از این جور حرف زدن.تازه چند روزه همو دیدیم(منظورش اینه قبلا همو دیدیم فقط درحد دیدن و کوتاه بوده و تازه داریم بیشتر همو میبینیم و معاشرت میکنیم از نزدیک)

تو چند روز که نمیشه رو اخلاق یه نفر نظر داد اخه

+اره.اما من دوست دارم.تو بهترینم نباشی به چشم من هستی.دیگه حرفشو نمیزنم باشه

+ارش هرچیزی که ازطرف من هست و تحت فشارت میزاره یا اگه نباشه راحت تری اونارو بهم میگی؟یا انتقاد یا خواسته ای

_نه نه زهرا نه.الان فقط میخام راجب رابطه فک کنم

الان این نیازه.بعد اون میخام رو اخلاقت اینا فک کنم

+(اونجایی که گفت:الان فقط میخام راجب رابطه فک کنم،من گفتم:منم میخام اما نمیدونم چجوری؟اونم گفت:نمیدونم)

اینم حرفای امروزمون بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیااد تمایل نشون نده و وابستگب ببین چی مشه فک کنم جا زده

بنظرت مثلا از ظاهرم خوشش نیومده؟؟

اخه سختمه نمیتونم ازدیتش بدم.ینی چحوری تمایل نشون ندم؟نشون ندم بهتر میشه؟؟