2777
2789
عنوان

انرژیـــ مثبت +قوانين energy plus+

184 بازدید | 29 پست

سلامــ 

تصميم گرفتم اينجا مثبت رو گسترش بدم 

انرژي مثبت باور مثبت 

خانوما من يه چند وقتي ديدم كل تاپيكا و تاثيراشون توي زندگي و روابطتتون اثر منفي ميزاره اينجا ةولي از مثبتا بگين 

از خاطرات خوب تا تاثيرات مثبت 

هر شب دعاي دسته جمعي داريم 

چون اثر دعاي دسته جمعي بيشتره 

انرژي مثبت /قدرت تلقين و باور/قانون جذب /زندگي قانون لياقتها و باورهاست 

كارما راز زندگيه /و تو يكبار زندگي ميكني 

زمين گرده ودنياكوچيك🌎زندگي قانون باورهاولياقتها🌈  قانون جذب رازِبزرگ زندگی🦄كارمارازِكائنات♻️خدامعجزه میکنه🔮شانس اسم دومِ خداست وقتي ميخواد امضاش زير آرزوهات ناشناس بمونه🙏 انرژی مثبت تنها چیزیه ک بجای نصف شدن دوبــرابـر و حتي صدبـرابـر ميشهـ♡ الهي شكـرت💙 خدايا هم اكنون ب قلبم بيا و آرامشي عطا فرما از جنس خودت💚 پس از هر سختي آساني هست خدا دوبار تكرار كرد ك دلامون قرص باشه 💛♌︎♪♺❤︎⚅♾♥︎∞♡☯︎☂︎ઈ(◕ั◡◕ั)*゚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😘خوبه

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

من تو این مدت همش او فاز منفی بودم اما الان میخوام تغییرش بدم😈😈😈😈

خدااا جونم منو پسرم توروداریم😇.خدایا ممنونم که مادر شدم ...در اوج ناباروری و نا امیدی امام رضا حاجتمو داد بعداز 2تا سقط..تیکر تولد یکسالگی پسرم.((گرنگهدار من انست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد))خداااااااااا جونم شکرت.هزاران هزار بار شکرت بخاطر هدیه باارزشت..خدااااااااااااااااااا خیییییلی دوست دارم..وقتی نا امید بودم مامان نمیشم مامانم کردی وقتی پسرم تو 6روزگی افتاد همه ناامید بودن اما تو ناامیدم نکردی..خداااااااا تو خیییییییلی خوبی..خدا تو بهترینی ..😇😇خدا چی جور بگم دوست دارم..هرکس میخواد حاجت بگیره فقط صبر صبر.و توکل بخداااااا....و ناشکری نکنید.خدااااااااااا خیییییییلی خوبی..عشقمی..وقتی پسرم برای اولین بار تو چشام نگاه کردو خندید تو عمق چشاش خداااااااا جونم تو رو دیدم..عااااااشقتم ..خداااااااااا پسرمو به خودت میسپارم تا ابد کنارش باش.😇😇😍😘🙏🙏

منم هستم

همین حالا برامن دعاکنیدلطفا کارم خیلی گیره 🙏🙏🙏

خدایا به شوهرم پول زیاد بده به من ده برابر شوهرم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂اخه دلیل داره💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰بگین الهی........ امین لطفا.     صلوات 

آااه من خوشحاااال ترین و خوووشبخت تربن و زیباااترین و مهربانترین و مثبت ترین ادمم خدایا بابت همه ی پولها و بچها و خونه ها و ماشین هایی ک ب من دادی شکر😀😀😍😍😍😍

بچها میگن اون چیزایی ک نداریو اگ از ته دل بخاطر داشتنشون سپاسگزاری کنی میان تو زندگیت😍😍😍

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

چون تو گفتی..باااوشه

خستم   مثله عمه ای که 15  تا برادرزاده داره  تصمیم گرفتم از این به بعد با مشکلاتم بیرانوند گونه رفتار کنم مثلا برم بالا سر افسردگی بگم چطططوری افسردگیی؟
غریبه دِلو دینو برده😉💘

😂😂هیچی ازش نمیدونممم هیچی خیلی غریبه هست 

ولی هی میبینمش فقط کافیه بگم ببینمش امروز 

نمیدونم اونم عین منه یا نه

❤ 💚🍃هرچه در جستن آنی،آنی❤💚🍃خدایاخودت بساز تو بسازی قشنگ تره♥️🌸♥️

بچه ها از تجربيات بگين 

من خودمو ميگم 

روزا كه از خواب بلند ميشين وقتي حس خوب داشته باشين اگه اونروز افتضاح باشه ناخواكاه بهترين ميشه

زمين گرده ودنياكوچيك🌎زندگي قانون باورهاولياقتها🌈  قانون جذب رازِبزرگ زندگی🦄كارمارازِكائنات♻️خدامعجزه میکنه🔮شانس اسم دومِ خداست وقتي ميخواد امضاش زير آرزوهات ناشناس بمونه🙏 انرژی مثبت تنها چیزیه ک بجای نصف شدن دوبــرابـر و حتي صدبـرابـر ميشهـ♡ الهي شكـرت💙 خدايا هم اكنون ب قلبم بيا و آرامشي عطا فرما از جنس خودت💚 پس از هر سختي آساني هست خدا دوبار تكرار كرد ك دلامون قرص باشه 💛♌︎♪♺❤︎⚅♾♥︎∞♡☯︎☂︎ઈ(◕ั◡◕ั)*゚
خیلی تونستم با انرژی مثبت کارهام را انجام بدم ولی یه کاریه اصلا نمیتونم انرژی مثبت بفرستم

چرا دومي خيلي راحتتر از اوليه