2777
2789

یعضی تاپیک ها واقعا ناخوداگاه تاثیر خیلی منفی میتونه رو رابطمون بذاره یا مثلا تا میخوای یه چیزی رو فراموش کنی یه تاپیک مشابه اون اینجا زده میشه و خاطرات برات زنده میشه و مثلا بقیه تو نظرات یه چیزی میگن تو بدتر حرص میخوری کاری اونموقع نکردی! فکر میکنم باید یه سری تاپیک ها یا زده نشه و یا خونده نشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هیچوقت تو تاپیک خیانت نمیره..واقعا رو فکرت اثر داره

دوست داشتی خواهرم برای خونه دار شدنم یک صلوات بفرس.🌺فرستادی بهم بگو.تا منم دوتا برای حاجت شما بفرستم.🌺.اللهم صلی علی محمد و آل محمد و.عجل فرجهم🌹🌹🌹

بله

یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده.  چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را

من خودم بارها وقتی مسئله ای رو اینجا مطرح کردم بدتر باعث شده با همسرم بحثم بشه چون بقیه فقط شرایط رو از دید من دیدن و ... خودمونم وقتی زندگیمون رو با بقیه کاربرا مقایسه میکنین که تاپیک مشابه مشکل ما زدن هم میتونه تاثیر منفی بذاره چون واقعا شرایط یکسانی در واقعیت نداریم

کلا رو ادم تاثیر بد میذارن 

ی بار یکی تاپیک زده بود ک شوهرم نشده ی بار منو ببره بیرون ی بستنی بخوریم همش میگه ندارم هیچی برام نمیخره 

من شبش همش غر میزدم سر شوهرم ک از کیه منو بیرون نبردی همش فکر خودتی 

شوهرم گفت ما ک دیروز گردش بودیم پریروز رفته بودیم دور دور 

اینو برات خریدم دیدیم راس میگه 

خیلی تاثیر ردی رو ادم میذاره تاپیکا

اگه خوب تا کردی ، نشد !! مچاله کن ......
مخصوصا تاپیک خیانت ها 😐

بعضي وقتام خيلي ها رو باز ميداره از كارشون

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
کلا رو ادم تاثیر بد میذارن  ی بار یکی تاپیک زده بود ک شوهرم نشده ی بار منو ببره بیرون ی بستنی ...

دقیقا همینطوره، یا من امروز حالم خوب بود اومدم تاپیک تیکه انداختن کلا خیلی خاطرات بد دوباره برام زنده شد و با همسرم بد صحبت کردم

من خودم بارها وقتی مسئله ای رو اینجا مطرح کردم بدتر باعث شده با همسرم بحثم بشه چون بقیه فقط شرایط رو ...

موافقم مخصوصا دیشب  ی کاربر تازه وارد کل زندگی و ایناشو میریزه توی دایره نبنی سایت 

و ملت هم باور میکنن باهم دعوا میکنن

زمين گرده ودنياكوچيك🌎زندگي قانون باورهاولياقتها🌈  قانون جذب رازِبزرگ زندگی🦄كارمارازِكائنات♻️خدامعجزه میکنه🔮شانس اسم دومِ خداست وقتي ميخواد امضاش زير آرزوهات ناشناس بمونه🙏 انرژی مثبت تنها چیزیه ک بجای نصف شدن دوبــرابـر و حتي صدبـرابـر ميشهـ♡ الهي شكـرت💙 خدايا هم اكنون ب قلبم بيا و آرامشي عطا فرما از جنس خودت💚 پس از هر سختي آساني هست خدا دوبار تكرار كرد ك دلامون قرص باشه 💛♌︎♪♺❤︎⚅♾♥︎∞♡☯︎☂︎ઈ(◕ั◡◕ั)*゚