2777
2789
عنوان

سلام به همه دوستان ان شالله نائب الزیاره همتونم

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 67 پست

سلام عزیزم توروخدا برای سلامتی همسرم وپدرم ازته دلتون دعاکنید لطفا تدحرم خواهش میکنم ازت این کار رو برای من بکن الهی هیچ وقت کارت به بیمارستان نیفته 

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 
سلام عزیزم توروخدا برای سلامتی همسرم وپدرم ازته دلتون دعاکنید لطفا تدحرم خواهش میکنم ازت این کار رو ...

سلام گلم 

انشالله ک هر چ زودتر سلامتیشونو بدست بیارن

گاهی سکوت بهترین کلام است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم خیلی التماس دعا . دلم خیلی شکسته برام دعا کن دوستم . 

به اقام ابوالفضل بگو یه زهرایی هست چشمش به شماست که گره زندگیشو باز کنی خواستشو از شما که همه میگن باب الحوائجی میخواد امیدشو ناامید نکن

مادر بودن زیباترین شادی دنیاست  
سلام عزیزم توروخدا برای سلامتی همسرم وپدرم ازته دلتون دعاکنید لطفا تدحرم خواهش میکنم ازت این کار رو ...

تمام مشکلات حل میشه به غیر بیماری انشاالله هیچ کس بیمار نشه. شما هم برای بیمار من دعا کنید من هم برای شما دعا می کنم 

سلام گلم  انشالله ک هر چ زودتر سلامتیشونو بدست بیارن

یادت نره اونجا توحرم برای سلامتی همسرم وپدرم دعاکنید اسمم طوبی هست خداخیرت بده 

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 
تمام مشکلات حل میشه به غیر بیماری انشاالله هیچ کس بیمار نشه. شما هم برای بیمار من دعا کنید من هم برا ...

خداشفاشون بده ان شاء الله به حق فاطمه ی زهرا 

حتما نائب همه تون هستم قسمت و روزی تک تکتون باشه انشالله

سلام منم برسون و بهشون بگو در حقم برای داشتن بچه دعا کنند، بگو بعد از سقط خیلی انتظار بدی رو دارم میگذرونم. خوش به سعادتت

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.

به امام حسین بگو وساطت کنه پیش خدا گناهامو ببخشه و حاجتمو روا کنه و دل مامانمو شاد بشه 

فقط الله سبحانه و تعالی رو صدا بزنیم ،،یا الله ادرکنی ،،یا الله مددی ،،بنده های خوب خداوند هم فقط الله رو صدا میزدن 🙂

خوش ب سعادتت.سلاممون رو به آقا برسون.آقا من شفای مامانمو میخوام.آرامش خودم و عاقبت بخیری بچه هام.آقا مامانمو شفا بده تا دوتایی بیایم پابوست.آقا تو رو علی اصغرت قسم میدم حال مامانمو خوب کنی.میدونم صدامو شنیدی...اللهم صل علی محمد و آل محمد.

مراقب کسانی که سفره دلتان را برایش باز میکنید باشید.فقط آدمهای کمی هستند که واقعأ برایشان مهم است.بقیه فقط میخواهند سوژه ای برای سخن چینی داشته باشند.