2777
2789
عنوان

خانوماي گل كمك ميخوام لطفا

85 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من همسرم بهم خيانت كرد كار اشتباهي كرد ولي الان كه فكر ميكنم منم بي تقصير نبودم ازش فاصله ميگرفتم محبت نميكردم و دو هفته پيشش نخوابيدم كه شب اخر اومد ميخواست حرف بزنه بابام از خونه انداختش بيرون.حكم جلبشم واسه مهريه گرفتم الان دو هفتس ازش بيخبرم خيلي دوسش دارم اونم ادم هرزي نبود از لج من اينكارو كرد.الان صاحب خونم ميگه تكليف خونرو مشخص كن نميخوام خونمونو از دست بديم خودمم نميتونم كرايه بدم دوست دارم زندگيم درست شه اشتباهاتمو جبران كنم خيلي پشيمونم چيكار كنم.بنظرتون؟ميدونم رابطشم در حد تلفني بوده اصلا مهم نيست فقط ميخوام درستش كنم

باهاش یه کافی شاپی جایی قرار بذار و مسالمت أمیز صحبت کن بهش بگو که بهش علاقه مندی وفقط یک سری رفتارهاشِ که آزارت میده و بگو من خودمو تغییر میدم به خاطر تو تو هم اگه منو میخوای تو خودت یه سری تغییرات ایجاد کن.سعی کن خودت مسالتو حل کنی نذار پدرت یا هر کس دیگه ایی بجات تصمیم بگیره البته اگه دوسش داری ومهرش هنوز به دلته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سریع پیداش کن هر طریقی حرف بزن .به بابات هم بگو دست نگه داره کمکت کنه . مبلغی به صاحبخونه بده تاساکت ...

بنظرت اينجوري مياد؟اگر بگه نميخوام چي؟من ادم مغروريم ولي ميدونم منم اشتباه كردم و ميخوام درست كنم زندگيمو

باهاش یه کافی شاپی جایی قرار بذار و مسالمت أمیز صحبت کن بهش بگو که بهش علاقه مندی وفقط یک سری رفتاره ...

خيلي دوسش دارم دوهفتس همش كارم گريست..اگر گفت من نميخوامت چي؟!😞

خيلي دوسش دارم دوهفتس همش كارم گريست..اگر گفت من نميخوامت چي؟!😞

ببین اگه نمیخواستت که نمیومد دم خونه شما یا به گوشت نمیرسوند که میخواد با یکی وارد رابطه بشه میخواد تو رو تحریک کنه بعدم شما تلاشتو برا حفظ زندگیت کردی دیگه اگه اون نخواد بهتر که بعد آرامش ذهنی شما اتفاق بیافته تا یه عمر هی نخوای به خودت بگی اگه فلان کرده بودم اگه بسار کرده بودم

بنظرت اينجوري مياد؟اگر بگه نميخوام چي؟من ادم مغروريم ولي ميدونم منم اشتباه كردم و ميخوام درست كنم زن ...

اگر دوستت داشته باشه معلومه میاد اگرهم نخوادتت جدا شو عشق زوری نیست عزیزم چون عذاب وجدان گرفتی گفتم دست به کار شو

ببین اگه نمیخواستت که نمیومد دم خونه شما یا به گوشت نمیرسوند که میخواد با یکی وارد رابطه بشه میخواد ...

منو خيلي دوست داشت من با بي توجهي دورش كردم اميدوارم بتونم درستش كنم

منو خيلي دوست داشت من با بي توجهي دورش كردم اميدوارم بتونم درستش كنم

درست میشه انشا...یه چی نذر حضرت رقیه کن ( سفره اش خیلی مجربه ) نون و پنیر وسبزی با روضه حضرت رقیه میدی میخونن حتی میتونی سفرشو آخر شب خودت تنهایی بندازی یه توسل وزیارت عاشورا بخون فرداش ببر لقمه هایی که درست کردی تو امام زاده اییی مسجدی جایی پخش کن بعدم بده یکی روضشو برات بخونه انشا...درست میشه