2777
2789
عنوان

این دفعه هم باردار نبودم😢😢😭😭😭

721 بازدید | 133 پست

همین الان پریود شدم واقعا چرا خدا منو لایق مادرشدن نمیدونه هرماه میگم دیگه این ماه حتما باردارم و دوباره پِری تشریفش رو میاره 

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...

اشکال نداره عزیزمن پریودشدم

🌹از فکر مثبت کردن  و نتیجه ندادن خسته شدم انگاری خداباهم قهر کرده دلم نی نی سالم میخاد نمیدونم بگم امید دارم‌یا نامیدم ی حسی میگه امیدی دارم ولی دوباره ی سمت دلم میگه امیدت الکیه به هر حال بازم‌میگم خدایا صلاح منو تو‌بچه دار شدن قرار بده وهکه منتظرانی نی و‌نی و‌تو‌دلشون نی نی سالم  بزار بلند بگو آمین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شالله خدا جواب همه منتظرا روبده

🌹از فکر مثبت کردن  و نتیجه ندادن خسته شدم انگاری خداباهم قهر کرده دلم نی نی سالم میخاد نمیدونم بگم امید دارم‌یا نامیدم ی حسی میگه امیدی دارم ولی دوباره ی سمت دلم میگه امیدت الکیه به هر حال بازم‌میگم خدایا صلاح منو تو‌بچه دار شدن قرار بده وهکه منتظرانی نی و‌نی و‌تو‌دلشون نی نی سالم  بزار بلند بگو آمین 

توکلت به خدا عزیزم.استرس بدترین چیزه.با آرامش اقدام کن و مطمئن بمون و از خدا بخواه هرموقع خیرته بهت بچه بده

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤

حالا ی روش میگم ک خودم تو نی نی سایت دیدمش خودم از این ماه استفاده کردم اگ دویت داری برات بفرستم ازروز اول پریود باید استفاده کنی

اشکال نداره عزیزمن پریودشدم

آخه چرا هرماه انقدر باید اذیت بشیم 

شما هم ناراحتی؟

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
چند ماه عزیزم ک اقدامی ؟

۵ ماه بیشتره ولی خیلی اذیت شدم طی این چندماه قرصام هورمونیه موهام میریزه کل صورتم جوش زده دیگه

من سوم موعدمه از الان دعا دعامه ک پری نشم😢😢

الهی ک نشی وازت مثبت شه  دلت شاااد بشه