timisi مدیر استارتر عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 776 عنوان ی لحظه وقتتون بهم میدید سوال دارم از مامانا 86 بازدید | 9 پست ی چند وقتی میشه من شبا به پسرم دیفن هیدرامین میدن دیشب بعد 20روز گفتم ندم بهش چون بدون شربت واقعا نمیخوابه خیلی شیطونه 11ماهشه دیشب اصلا نخوابید یسره بیدار بودم بنظرتون عادت کرده؟چیکار باید کنم؟ باردار نیستم 1397/07/25 | 09:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eshgamdokhmali عضویت: 1396/04/31 تعداد پست: 12388 آره انگار عادت کرده.ولی بخاطر خوابیدن شربت نریز تو شکم بچه ها کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته
مرمری1372 عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 63859 وای ن دیفن خیلی خیلی ضرر دارهنده روزا هم نخابونش شب سرشب بیهوش میشه من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
نان عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 349 سلام عزیزم ،ندید ،پسرمنم ۱۱ماهشه شبا خوابش بده ،مخصوصا الانم که داره دندون درمیاره ،اینجوری عادت میکنه روش برنامه پیاده کن ،روزا خستش کن ،شبا خوب میخوابه
timisi مدیر استارتر عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 776 بخاطر خوابش نبود اول بخاطر دندوناش بود یکیش در اومده یکی دیگشم فکرکنم میخواد در بیاد هم بیقراره هم خواب نداره باردار نیستم
رادوین۱۳۹۶ عضویت: 1397/06/03 تعداد پست: 458 وا...دکتر میگه زیر ۱ سال رو مغزش اثر میزاره...معتاد میکنی بچه رو...
timisi مدیر استارتر عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 776 سلام عزیزم ،ندید ،پسرمنم ۱۱ماهشه شبا خوابش بده ،مخصوصا الانم که داره دندون درمیاره ،اینجوری عادت میک ... باورتون نمیشه دیروز ساعت 12ظهر خوابید 1بیدارشد عصرم اصلا نخوابید شب اصلا ی ساعتم نخوابید به هرکی میگم باورش نمیشه مادر شوهرم میگفت عیب نزار رو بچه یشب اومد خونمون خوابید گفت دیگه شب نمیمونم بدخواب شدم باردار نیستم
نان عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 349 باورتون نمیشه دیروز ساعت 12ظهر خوابید 1بیدارشد عصرم اصلا نخوابید شب اصلا ی ساعتم نخوابید به هرکی میگ ... باور کنید پسر منم همینه ،البته ۳ماهه که خیلی بدمیخوابید ،تا صبخ باور کن ۱۵بار بیدار میشد ،الان ۱ماهه یکم بهتر شده ،ولی شاید بخاطر دندوناشه ،من بردم آزمایش ،هنوز نبردم ببیینم آیا واقعا مشکلی هست یانه
timisi مدیر استارتر عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 776 یدونه از دندوناش در اومده فکرمیکنم اونیکیم میخواد در بیاد من تنهام هیچکس کمک حالمم نیست من 3شبه نخوابیدم شوهرمم اصلا کمکم نمیکنه الان کمبود خواب دارم وقتی بچم میخوابه نمیتونم بخوابم وقتی خوابمم میکیره پسرم بیدار میشه واقعا دیونه و عصبی شدم نمیدونمم چیکار کنم باردار نیستم
آرشیدا9 عضویت: 1395/08/24 تعداد پست: 1740 واي ديفن هيدرامين نده خيلي داروي بديه عوارض زيادي داره يه داروي گياهي هست به اسم بي بي سد اگر مي خواي بهش دارو بدي اون رو بدهترکيبي از چند تا گياهه - اگر تو نت سرچ کني مي توني راهکارهايي پيداکني که خوابش رو بهتر کنه