2777
2789
عنوان

مایع دور جنین

171 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من هفته 32 بارداری هستم حرکات جنین خیلی واضح هست بیشتر وقتی سکسکه میکنه و زیاد تکون میخوره حرکاتش رو زیاد حس میکنم انگار استخونهاشم‌ حس میکنم و از رو شکمم زیاد معلومه چون شکمم هم اصلا چربی نداره ، میخواستم بدونم آب دورجنین اگر نشتی داشته باشه مثلا کیسه خدایی نکرده سوراخ شده باشه آبش چطوریه؟ من صبح دستمال گذاشتم دو قطره کوچیک و چسبناک سفید مثل شیر رو دستمال بود هیچ بوی بدی هم نمیداد ولی ترسیدم گفتم نکنه مایع دور جنین باشه؟ هفته 25 و قبلش که غربالگری انجام دادم گفتن مایع دورش طبیعیه و نرمال حالا چون حس بیشتری از تکونای زیادش دارم و مثل استخون تو دلم حرکتشو حس میکنم ترسیدم ، شنبه هم دوباره قراره سونو انجام بده ، حالا کسی مایع دور جنین رو دیده چطوریه؟

فک کنم شبیه آب باشه دقیقا

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سفید که نیست شفافه بعدم سوراخ شده باشه بازم میاد اول خودتو حسابی خشک کن بعد یه پد بگذار و چند تا سرفه بکن اگه دیدی بازم اومد برو بیمارستان 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

عزیزم نگران نباش تحرک زیاد جنین نشانه سلامتیش هست و اگر زیاد تحرک داره به این معنی که هم آب دور جنین میزانش متعارفه و هم فضای جنین برای گردش و چرخیدن مناسبه

کیسه آب هم به راحتی پاره یا سوراخ نمیشه عوامل متعددی داره و اگر هم خدایی نکرده این اتفاق بیفته متوجه میشی نگران نباش...ترشحات شما طبیعیه و مربوط به کیسه آب نیست

عزیزم نگران نباش تحرک زیاد جنین نشانه سلامتیش هست و اگر زیاد تحرک داره به این معنی که هم آب دور جنین ...

وای ممنونم چقدر حرفات آروم میکنه آدمو واقعا ممنونم از اضطراب داشتم میمردم چون سر دخترم اینقدر موقع حرکتش دردم نمیگرفت و حرکاتش درحد لگد زدن و مشت زدن بود ولی این شکم پسردارم و خیلی متفاوته وزنم که دوازده کیلو بیشتر اضافه نشده و شکمم هم گرد گرد رو به پایین شده و تکوناش واقعا زیادتره و حس میکنم یه دفعه تمام بدنشو با هم تکون میده بعضی از نقاط که تکون میده دردم میگیره برا اینکه آروم بشم فقط روسمت چپ میخوابم 

اصلا نگران نباش منم دقیقا مثل شما هستم..بچه اولم دختر بود و کمتر جنب و جوش داشت ولی این یکی پسره و هم خیلی تحرکش زیاد و گاهی کمی اذیت میشم و منم نگران بودم از دکترم سوال کردم و خودم هم تحقیق کردم ..که دکتر نگرانیم را برطرف کرد ...پسرها تحرکشون بیشتر انشاله به سلامتی این دوره را پشت سر میگذاری..

اصلا نگران نباش منم دقیقا مثل شما هستم..بچه اولم دختر بود و کمتر جنب و جوش داشت ولی این یکی پسره و ه ...

عزیزم ممنونم ازتون ، هفته چند هستید شما؟ ببخشید وقتتون رو میگیرم من سر دخترم یه قطره شیر نداشتم مجبور شدم باشیشه شیر نان بدم دخترم تا چهارماه نمیخوابید از دلدرد خیلی اذیت شدم حالا حس میکنم سینه ام واقعا شیرداره چون مثل بارداری دخنرم نیست سنگین شده و سر سینه ام از چنڐتا سوراخاش شیر زرد خشک شده ، حالا اگر خدایی نکرده اولش شیر نیومدمیخوام با قطره چکون بهش شیر خشک بدم حالا شیر خشک آپتامیل یک خریدم یکی از ددوستام میگفت ببلاک کامفورت بگیر شما چکار میکنید؟