2777
2789
عنوان

کمی منطق هم خوب چیزیه خانوما

249 بازدید | 26 پست

سلام 

یکم فکر و تامل خوبه 

رگباری تاپیک زدن  برای یه تاپیک که ترکیده 

فدای سر همتون که ترکید 

یعنی یه تاپیک اینقد مهمه 

اینقد باارزشه سرش دعوا و جنجال بشه 

یا همو لعن و نفرین کنین دوستان من 

زشته بچه این مگه 

تورو خدا نکنین 

فدای سر همتون که ترکید 

اینقدر ارزش داشت که حرمت همو نصفه شب بشکونین 

یا دعوا بشه 

مگه زندگی یکبار نی سخت نگیررین فدا سرتون 

دوستتون دارم 

زمين گرده ودنياكوچيك🌎زندگي قانون باورهاولياقتها🌈  قانون جذب رازِبزرگ زندگی🦄كارمارازِكائنات♻️خدامعجزه میکنه🔮شانس اسم دومِ خداست وقتي ميخواد امضاش زير آرزوهات ناشناس بمونه🙏 انرژی مثبت تنها چیزیه ک بجای نصف شدن دوبــرابـر و حتي صدبـرابـر ميشهـ♡ الهي شكـرت💙 خدايا هم اكنون ب قلبم بيا و آرامشي عطا فرما از جنس خودت💚 پس از هر سختي آساني هست خدا دوبار تكرار كرد ك دلامون قرص باشه 💛♌︎♪♺❤︎⚅♾♥︎∞♡☯︎☂︎ઈ(◕ั◡◕ั)*゚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس هرکی پشت سر مادر شوهر خواهر شوهر جاری حرف زد من با شمشیر سرشو از بدنش جدا میکنم دوستتون دارم

چکاریه خواهر من چیزی ک با حرف حل میشه با دعوا چرا

زمين گرده ودنياكوچيك🌎زندگي قانون باورهاولياقتها🌈  قانون جذب رازِبزرگ زندگی🦄كارمارازِكائنات♻️خدامعجزه میکنه🔮شانس اسم دومِ خداست وقتي ميخواد امضاش زير آرزوهات ناشناس بمونه🙏 انرژی مثبت تنها چیزیه ک بجای نصف شدن دوبــرابـر و حتي صدبـرابـر ميشهـ♡ الهي شكـرت💙 خدايا هم اكنون ب قلبم بيا و آرامشي عطا فرما از جنس خودت💚 پس از هر سختي آساني هست خدا دوبار تكرار كرد ك دلامون قرص باشه 💛♌︎♪♺❤︎⚅♾♥︎∞♡☯︎☂︎ઈ(◕ั◡◕ั)*゚
منم همینو گفتم، بهم گفتن عقده ای و تو گزارش زدی و ازین توهینا.😓😒

والا امشب جو اروم بود سر ی تاپیک همه ریختن بهم 

بیخیال اینجا همیشه اشوبه

عاقا 97صفحه خوندیم الان توکفیم یعنی چی خودت نخوندی ریلکسی دوستون دارم

تاپیک جدید زد

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

بحث تاپیک نیست اخه 

اینکه ارزش داشت یا نه 

به کسی هم لعن و نفرین نشد 

خود من به کسی هم بی احترامی و توهین نکردم 

ولی واقعا زشته 

یکی یه دلیل نه هزار و یکی بیاره که یه نفر حق داره یه تاپیک بی مورد رو واسه دل خودش گزارش بزنه 

جنبه نداریم که امکانات نداریم... 

هیچ اگر سایه پذیرد، ما همان سایه هیچیم...  
عاقا 97صفحه خوندیم الان توکفیم یعنی چی خودت نخوندی ریلکسی دوستون دارم

اقا ی پایان باز خودت تجسم کن بقیشو 

زندگی مردم مهمتر از مال خودتونه