2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با چای سبز و کشمش+ورزش+رژیم😬ولی دمنوش به تنهایی نه

اگر با نظرات و سبک زندگی من مخالفی،نیازی به ریپلای کردن و توهین و فحاشی نیست،فقط به خودت مسلط باش و بافرهنگ بودن رو تمرین کن🤫⁦✔️⁩⁦✔️⁩

بابام

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
من با چای سبز و کشمش+ورزش+رژیم😬ولی دمنوش به تنهایی نه

آخه اون دمنوش هم شعارش ‌(دمنوش بخور، لاغر شو) هست. ولی در واقعیت هزار تا دنگ و فنگ داره. خوب آدم همون‌هارو رعایت کنه بدون دمنوش هم لاغر میشه دیگه. 

چه مارکی بود

نیوشا 

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓

سلام بچه ها من خودم 25 كيلو لاغر كردم از فروردين 89 بودم شدم 64 تجربه شخصي من اين بود كه براي رژيم نياز جدي به دكتر و باشگاه هاي خاص نيس و اولين حرف اراده هست و پشتكار 

و اين كه رژيم هاي لاغري گروهي فوق العاده ج ميده من خودم تو يه گروه لاغر كردم كه همه ام خانوم بودن 

بچه ها این لینگ یه گروه لاغریه خیلی فعال و پر انرژیه . اگه نیاز دارید وزن کم کنید اما تو نیمه ی راه خسته میشید به بچه هاش بپیوندید https://t.me/joinchat/EBhNOE9VA8UwQDWUhyVGJA
یک روز به تمام آرزو هایم میرسم.من به امید ایمان دارم...