2777
2789
عنوان

خدا لعنت کنه یعنی دارم دیوونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 140 پست
بله من بخاطر اینکه دوباره بتونم کسر اقساطو ببرم واسه بانک باید نامه میبردم از بانک که گم کردن اما ...

بله . اگر اشتباه کرده باید قبول کنه . بگه من گم کردم . از شما عذخواهی کنه و خسارات احتمالی رو پرداخت کنه . 

اللهم صل علی فاطمه و ابیها 
زمانیکه من عقد کردم ( سال 92 ) سه ساله بود و مبلغ وام 3 میلیون تومن بود . کارمزد سال اول 120 هزار تو ...

منم 94 واممو گرفتم سه تومن بود

یهو دویست و خورده ای ازم برداشتن دیگه گفتن نیازی نیست کارمزد بدم😊😊😊

آنکس که اسب داشت ؛ غبارش فرو نشست ، گَردِ سُمِ خرانِ شما نیز بگذرد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلییییی ناراحتم توروخدا  احه چرا  همچی گرون کارمزد از کجا بود اخه کوفتشون بشه  ...

دفعه اولته وام ميگيري؟

همه وام ها همينه

تازه اين سو نداره

وام هاي بانكاي ديگه خيلي وحشتناكه

50 ميگيري 75 پس ميدي مثلا

البته اين يه مدله ها

بهترشم هست

اين قدر آه و نفرين نداره همه واما همينن

این از اوناش بود که گیرمون افتاد بخاطر همین حرو بحثی که باهاش کردم زنگ نزد واسه امضا بریم بانک خو ...

عزیزم  وامه مارم همینقد ریختن قسط ماهه اولو برداشتن .ی سوال داشتم ازت  برنامه ت واسه قسطاش چیه خودت میدی یا همسرت؟