2777
2789

من خودم چیزای ضروری نباشه زیاد مایل نیستم خرید کنم و دکور انچنانی نداره خونم ترجیح میدم اگه بخرم ی چیز گرون و قیمتی داشته باشم یا اینکه اصلا نخرم 

و

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه روز خرید برم دیگه سیر میشم فرداش عمرا

قشم و ... میریم همه با من مشکل دارن😁

آیا میدانید😍 سرعت پیشرفت علم در ایران ۱۱ برابر دنیا است۲-آیا مى‏دانید ایران تولیدکننده قایق پرنده رادارگریز با سرعت ۸۵۱ کیلومتر است؟۳-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومین کشور دارنده تکنولوژى بیودیزل در جهان است؟۴-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران هشتمین کشور تولیدکننده اورانیوم ۲۰ درصد در جهان است؟۵-آیا مى‏دانید ایران احداث‏ کننده بلندترین سد بتنى در جهان است۶-آیا مى‏دانید ایران سومین کشور تولیدکننده داروى بیمارى‏ ام اس در جهان است؟۷-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومینکشور تولیدکننده هواپیماهاى استراتژیک خورشیدى در جهان است۸-آیا مى‏دانید ایران تنها تولیدکننده پرینتر سه بعدى میکروسکوپى در خاورمیانه است‏۹-آیا مى‏دانید ایران در میان پنج ارتش قوى جهان در حوزه سایبرى قرار دارد۱۰-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران تنها تولیدکننده ایمپلنت چشمى در جهان است۱۱-آیا مى‏دانید ایران نخستین تولیدکننده پودر استخوان در جهان است.
من یعنی از دو سه تا‌مغاره ی اول سعی میکنم بخرم برعکس شوهرم عاشق قدم زدن تو پاساژاست

من میرم نه اینکه کلا نرم ولی دست خالی برمیگردم 😆چون از خرید متنفرم فقط برا سرگرمی میرم بازار😐

اصلا کسایسکه مدام در حال خرید کردن هستند رو درک نمیکنم  کسی هست مثل من باشه؟

منم حوصله ندارم هر روز برم تو پاساژا رد بگردم 

ولی یه جاری دارم 

واااای خسته نمیشه از خرید 

هر روز در حال خریده اونم چیزای بنجولو ارزون این همه خرید میکنه هیچ وقت شیک نیس کمیت داره اما کیفیت اصلا 

😘واسم صلوات بفرستید😘

منم همیشه به زور شوهرم میرم خرید. چون میدونه که من حالا حالاها خرید نمیام وقتی میبره زیاد خرید میکنه برام بیچاره

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
من میرم نه اینکه کلا نرم ولی دست خالی برمیگردم 😆چون از خرید متنفرم فقط برا سرگرمی میرم بازار😐

من چیزی نیاز باشه میرم میخرم می آم واسه سرگرمی اصلا نمیرم

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...