2777
2789

سلام من پسرم دوماهشه بیشتر اوقات نفخ میگیره قطره گریپ واتر هم بهش میدم الان بهتر شده خودمم دیگه خسته شدم نمیدونم چی بخورم همه چی نفخ داره میخواستم بدونم شما هم رعایت میکنید یا همه چی میخورید راستی سیب زمینی نفخ داره؟

خدایا ممنون بابت نی نی که به من و همسرم دادی به تمام کسایی که بچه دار نمیشن خودت نی نی سالم و صالح بده 😊

بله سیب زمینی برنج لوبیا نخود عدس ماش هرچیزی ک طبع سرد داشته باشه

بعد غذات نصف لیوان عرق نعنا بخور

فروش انواع نقره جات ب قیمت عمده💎💍؛سفارشات نقره پذیرفته میشود.سفارشات برای کارهای بافتنی کودکان نیز همینطور.🧣👒۰۹۳۶۴۱۸۴۶۶۷ لطفا ب این شماره پیام دهید.برای اطلاعات بیشتر پیام دوستی بفرستین😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله سیب زمینی برنج لوبیا نخود عدس ماش هرچیزی ک طبع سرد داشته باشه بعد غذات نصف لیوان عرق نعنا بخور

اها ممنون 

خدایا ممنون بابت نی نی که به من و همسرم دادی به تمام کسایی که بچه دار نمیشن خودت نی نی سالم و صالح بده 😊

من تو خورد و خوراکم خیلی رعایت میکنم هر میوه ای رو نمیخورم 

موز هم نفاخه همچنین خیار فلفل دلمه ای پیاز خام کلم سیر ادویه و .. ..

مامان ک میشی باید از بعضی چیزا برنی دیگه

فروش انواع نقره جات ب قیمت عمده💎💍؛سفارشات نقره پذیرفته میشود.سفارشات برای کارهای بافتنی کودکان نیز همینطور.🧣👒۰۹۳۶۴۱۸۴۶۶۷ لطفا ب این شماره پیام دهید.برای اطلاعات بیشتر پیام دوستی بفرستین😊
من اوایل خیلی رعایت کردم دلدردم میشد حالام که همه چی میخورم یا چای نبات یا زیره هم روش  خدارو ...

الان چند وقتشه ؟یعنی سیب زمینی بخورم بعدش چایی نبات مشکلی پیش میاد؟

خیار هندوانه اب سرد چای کمرنگ غذای سرد همش باعث نفخ میشه 

نگران نباش دختر من۴ماهشه تا۳ماهگی نفخ داشت ولی هیییییچ شربتی بهش ندادم فقط یکی دوقطره عرق نعنای خانگی میدادم تخت میخابید و خوب میشد 

پیشنهاد میکنم ازین شربت ندی بهش و فقط عرق نعنا بدی البته کم کم بده چون زیادیش یاعث خفگی میشه ها

🦄you're the most expensive  thing that I have 

من هر روز يه قاشق كوچيك زيره ميخورم واقعا عاليه تو غذا هم گاهي ميريزم اوايل تم زيره رو تو يه كوچولو اب دم ميكردم هم خودم ميخوردم هم يه قاشق مربا خوري ميدادم بچم راحت شدم بعد از دوماه ديگه كوليك ونفخي نبود

یه دارو گیاهی هم بود ک مامانم خرید اونو خودم میخورم خیلی خوبه بچم اصن نفخ نمیکنه

ببین من بچم خیلیییی نفخ میکرد و گریه میکرد هرکی هم یچیز بهم تجکیز میکرد تا اینکه اخرسر یه دکتر بهش ...

اره منم بهش پدی لاکت میدم خیلی بهتر شده

ولی متاسفانه نمیدونم اسمش چیه