فروش انواع نقره جات ب قیمت عمده💎💍؛سفارشات نقره پذیرفته میشود.سفارشات برای کارهای بافتنی کودکان نیز همینطور.🧣👒۰۹۳۶۴۱۸۴۶۶۷ لطفا ب این شماره پیام دهید.برای اطلاعات بیشتر پیام دوستی بفرستین😊
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من تو خورد و خوراکم خیلی رعایت میکنم هر میوه ای رو نمیخورم
موز هم نفاخه همچنین خیار فلفل دلمه ای پیاز خام کلم سیر ادویه و .. ..
مامان ک میشی باید از بعضی چیزا برنی دیگه
فروش انواع نقره جات ب قیمت عمده💎💍؛سفارشات نقره پذیرفته میشود.سفارشات برای کارهای بافتنی کودکان نیز همینطور.🧣👒۰۹۳۶۴۱۸۴۶۶۷ لطفا ب این شماره پیام دهید.برای اطلاعات بیشتر پیام دوستی بفرستین😊
من هر روز يه قاشق كوچيك زيره ميخورم واقعا عاليه تو غذا هم گاهي ميريزم اوايل تم زيره رو تو يه كوچولو اب دم ميكردم هم خودم ميخوردم هم يه قاشق مربا خوري ميدادم بچم راحت شدم بعد از دوماه ديگه كوليك ونفخي نبود
یه دارو گیاهی هم بود ک مامانم خرید اونو خودم میخورم خیلی خوبه بچم اصن نفخ نمیکنه