2777
2789
عنوان

خانماي باردار لطفا تشريف بيارين😘

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 53 پست
يه جور ديگه يني چجوري اخه نميشه كه

نمیدونم چجوری برات توضیح بدم.مثل روابط دوران محرمیت یا عقد.وقتی ب شوهرت بگی بخاطر بچه حتما کوتاه میاد.

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم بدتر شدم😔دوسه روزی یه بار رابطه داریم میلم رفته بالا چیکار کنم ضرر داره؟

نه من چون یه سقط داشتم و اون دفعه بعد رابطه اینجور شدم دیگه ترسیده شدم.شما اگه لکه بینی یا درد نداری و بچه هم بالاست هیچ اشکالی نداره

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤
خدایا میگه یه جور دیگه چجوریه😂😂😂😂😂😂😂 براش ج ق بزن😂😂😂😂😂😂😂😂 سوراخ دیگه نداری؟🤣🤣🤣🤣 ...

پستتو پاک کن این حرفا چین

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
خدایا میگه یه جور دیگه چجوریه😂😂😂😂😂😂😂 براش ج ق بزن😂😂😂😂😂😂😂😂 سوراخ دیگه نداری؟🤣🤣🤣🤣 ...

خخخ اون كه عمراااا هزار تا مريضي ميگيره ادم برا خودم ضرر داره

نمیدونم چجوری برات توضیح بدم.مثل روابط دوران محرمیت یا عقد.وقتی ب شوهرت بگی بخاطر بچه حتما کوتاه میا ...

من واضع توضیح دادم گلم😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣

لاااایک نکنییییید😁😁😁
نه من چون یه سقط داشتم و اون دفعه بعد رابطه اینجور شدم دیگه ترسیده شدم.شما اگه لکه بینی یا درد نداری ...

اخی عزیزدلم چند هفتگی سقط داشتی😔انشالله نی نیت صحیح و سالم بیاد بغلت

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
اخی عزیزدلم چند هفتگی سقط داشتی😔انشالله نی نیت صحیح و سالم بیاد بغلت

ممنونم عزیزدلم.هفته ی ۹ بود.از شماهم همینطور❤

منم ميلم رفته بالا ولي ميترسم كاري كنم

ب پهلو بخاب اروم انجام بدین اگ خونریزی نداری