2777
2789
عنوان

سينه درد

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 45 پست
اولین ماهیه که سینه درد داری؟علائمت چیه؟چندوقت گذشته از موعدت

۲روز گذشته نه همیشه دارم اما این دفعه از یه هفته قبل سینه درد داشتم ک معمولا یه روز قبل پری اینطوری سینم درد میگرفت دیگه دیشب شوهرم خواست سرشو بزاره رو سینم دادم رفت رو هوا و اینکه دیشب ب طور خیلی بدی افت فشار داشتم ک حتی از هوش هم رفتم   

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  
واااي عزيز دلم  پس قبل جواب من بهت تبريك ميگم چون حتما بارداري  خيلي واست خوشحالم عزيزم تو ...

مرسی گلم این ماه چله زیارت عاشورا برداشتم ۴تا مونده تا تموم شدنش ک خدا نذرو داده انگاری شروع کن موقع خوندنشم دستت روی شکمت باشه من خودم اینطوری میکردم و بعد نمازم زیارت عاشورامو میخودم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی گلم این ماه چله زیارت عاشورا برداشتم ۴تا مونده تا تموم شدنش ک خدا نذرو داده انگاری شروع کن موقع ...

الهي شكر عزيزم تورو خدا جوابت مثبت بود واسه حاجت دل شكسته ي منم دعا كن 😔

خدايا شكرت بزرگيتو شكر
الهي شكر عزيزم تورو خدا جوابت مثبت بود واسه حاجت دل شكسته ي منم دعا كن 😔

چشم حتما انشالله دامن همه منتطرا سبز بشه همینجوری فشارم پایین رفته تو این چند روزی دیگ با استرس الان دستو پام مثل یخه دعام کن الان خیلی محتاج دعاهاتونم

اي خدا چرا اخه مگه خط كمرنگ نبوده 

نمیدونم والا خدا کنه زود داده باشه موعود ۲۳ بود اما معمولا سیکلام ۳۳ یا ۳۴ روزس بازم صبر میکنم ببینم پری میاد یا نه

نمیدونم والا خدا کنه زود داده باشه موعود ۲۳ بود اما معمولا سیکلام ۳۳ یا ۳۴ روزس بازم صبر میکنم ببینم ...

اي خدا دل اين  دختر عزيزو شاد كن پشت بندش دل مارو 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

خدايا شكرت بزرگيتو شكر