2777
2789
عنوان

بد خوابی بچه یک ساله

7700 بازدید | 17 پست

سلام دوستان بچه م یک سال و سه ماهشه تازگی ها خواب خوبی نداره شب ها مدام بیدار میشه جیغ می کشه انگار خواب بدی می بینه چکار کنم خوابش خوب بشه و مثل سابق بخوابه خسته شدم 

عجب

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو تازگیا درگیرشی من یه سالو نیم خواب اروم نمیفهمم چی  بخدا بعضی وقتا دلم میخواد بزنمش  ...

آره منم دیروز خیلی عصبی شدم از شب تا صبح خوابم نبرد صبح سرش جیغ زدم شوهرم پاشد بغلش کرد

عجب

همسن پسر منه پسر منم دندون در اوردنی شبا گریه میکرد توی خواب منم بهش شیر میدادم 

میشه قد و وزنشم بگی

وزن اکنون 46 وزن هدف 60 قـد 165                      وزن پــسرم 9700 وزن هدف در 17 بهمن 10500           قد پــسرم 79 قد هدف 85(خدایا تو اگه بخوای میشه)
یعنی بچه شما هم نصف شب یکدفعگی جیغ می کشید 

بله عزیزم 

ی شب شمال بودیم 

این بچه ی جیغای بنفشی میزد ک همشون ترسیدن 

ولی من دیگه برام عادی شده بود 

زنداداش و مامانم میخاستن ببرن بیمارستان نصف شبی 

نمی دونم ولی دست می کشم دندون جدیدی نیش نزده هنوز

عزیزم دندون ک نیش بزنه دیگه دردش تموم میشه تمام اذیت شدنا مال قبل نیش زدنه 

اللن دندون داره لثه رو میشکافه 

میتونی تصور کنی دردش چقد وحشتناکه 

مثل دندون پرکردن خودمون یا عصب کشی خودمون بدون بی حسی 

پسر منم خیلی تو خواب اذیت میکنه یه سره گریه میکنه نق میزنه یا اصلا خوابش نمی بره... 

مال دندوناشه همنجور تند تند پشت سر هم داره دندون در میاره مخصوصا دندون آسیاب که میگن خیلی اذیت میشه بچه