2777
2789

فكر نكنم تا حالا آدم محتاج و نيازمندي رو سير كرده باشي يا دلش رو شاد كرده باشي اون حس خوبي كه به هم نوعت و نيازمند كمك ميكني رو اگر تجربه كرده باشي ميفهمي كه چقدر ارزشش والا تر از اينه كه إسراف كني و وقتي كه ميتوني به كسي كمك كني و دلي رو به دست بياري
 دليل منطقي سفره اينه ديگه  سفره ميندازي پول ميدي مداح كه دعا كني و ارامش بگيري حاجتت براورده شه اما نميدوني كه دعاي دل نيازمند از هر دعايي مستجاب تره

كاش اينقد مردم درگير حواشي نبودن و به فكر هم نوع خودشون بودن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فكر نكنم تا حالا آدم محتاج و نيازمندي رو سير كرده باشي يا دلش رو شاد كرده باشي اون حس خوبي كه به هم نوعت و نيازمند كمك ميكني رو اگر تجربه كرده باشي ميفهمي كه چقدر ارزشش والا تر از اينه كه إسراف كني و وقتي كه ميتوني به كسي كمك كني و دلي رو به دست بياري
چون سفره ميندازي پول ميدي مداح كه دعا كني و ارامش بگيري حاجتت براورده شه اما نميدوني كه دعاي دل نيازمند از هر دعايي مستجاب تره

عزیزم یک مقدارجدا غذا و خوردنی برای بچه های کار هم در نظر گرفتم،من ماهیانه هر ماه جدا یک مبلغی برای ...

واقعا بايد تو رو تحسين كرد اميدوارم هميييشه نه دلت آروووم باشه 

همين كه فكر فقرا هستي مطمئن باش هميشه خدا هواتو داره خدا قوت عزيزم 

واقعا بايد تو رو تحسين كرد اميدوارم هميييشه نه دلت آروووم باشه  همين كه فكر فقرا هستي مطمئن با ...

ممنونم عزیزم ،البته من واقعا ادعایی ندارم ولی سعی میکنم همیشه در حد توانم کمک بکنم ،

فكر نكنم تا حالا آدم محتاج و نيازمندي رو سير كرده باشي يا دلش رو شاد كرده باشي اون حس خوبي كه به هم ...

نه هیچ کدام از این کارها رو نکردم . نه شکمی رو سیر کردم نه دلی رو شاد کردم .شما خوبی .

قربان وفای سگ ♥️
منظورم اون خانومي به ظاهر بالغي بود كه عكس گذاشت نه استارتر 

واقعا که روانی هستی . به شما مربوط نیست کی می خواد سفره بنداز ه یا کی میخوآد شکم کسی رو سیر کنه .

قربان وفای سگ ♥️