سلام بچه ها من چهارشنبه عمل دارم ولي سرماخوردم سردرد دارم و ابريزش بيني و يكم گلوم ميسوزه ...همينجوريشم از ببهوشي و عمل ميترسيدم كسي هست مثل من باشه؟؟؟
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من خودم را خوب میشناسم.... می دانم کجای قلبت را نشانه رفته ام❤.... می دانم اگر یک "من" در زندگی ات کم شود، خودت هم کم میشوی.... این منم که تو را ماندگار کرده ام.... چون خودم را خوب میشناسم:) خبر از جای پای محکمم در قلبت دارم❤........
من ابله مرغون گرفتم قبل عملم خوبه خوبم نشده بودم کمبود اهنم داشتم یه عالمه قرص داده بود ولی چون واسه ابله مرغون هی امپول و قرص داشتم اونارو نخوردم دکترم باز عملم کرد فقط گفت خون بیارن اگر به خون احتیاج پیداکردم بزنن بیهوشی ترس نداره ازمایشاشو روت انجام دادن نگران نباش ان شالله خوشگل شی راضی و سلامت عمل کنی