2777
2789
عنوان

اينجوري يه خانوم شيك و با كلاس باشيم 👸🏻👠

| مشاهده متن کامل بحث + 47956 بازدید | 591 پست
با كلاس بودن ي  چيز ذاتي بنظرم دوتا زنداييام خودشونو ميكشن ك باكلاس باشن ولي نميشه ك نميشه

آره.بعضیا میبینی به زور از خودشون تعریف میکنند که با کلاس بشند یا قیمت وسیله هاشونو میگند گرونه نثلا

بدتر تابلو بازی نهایت بی کلاسی

آدم باکلاس آدم باشعور و فهمیدس به نظرم

فامیل ما خودشونو میکشند باکلاس بشند بعد وقت خورد و خوراک همچین حرص نیزنند 

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خواستم بگم یه عادتی پیدا کردم شماهم اگه دوس داشتید انجام بدید تا عادت شه من هرجا میرم بیرون شهر ...

آفرین واقعا شعور بالاتو نشون میدی

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت
تو دستشویی نگوزید

تو مهمونی چی؟تو عروسی؟

خیلی بانمک گفتی

اول قوز نکنیم😁

سخته واقعن هی یادت میره

خدایا شکرت که صاحب خونه شدیم بدون اینکه یک ذره اذیت بشیم یا نگران وخیلی زود اسباب کشی کردیم و دلمون شاده اصن نمیدونم پولش چجوری جور شد فقد میدونم صاحب خونه ایی هستیم ک دوسش داریم😍😍😍😍سپاس گذارم سپاس گذارم سپاس گذارم
اگه مهموني رفتين و بهتون چايي تعارف كردن بردارين حتي اگه دوست ندارين تا نصفه بخورين

شاید یکی چایی نخواد. بی کلاسه؟!!!!!

توروخدا دعام کن وسواس فکریم تموم بشه خواهش میکنم صلواتم برام بفرست دیگه طاقت ندارم. هرکی منو دعام کرد و صلواتم فرستاد ایشالله حاجت روا شه.
به نظرم ظاهر مهمه لباس تمیز و اتو کشیده روسری و یا شال رو خوشکل ببندیم کفش ها همیشه واکس زده است ...

بادی اسپلش چیه؟

توروخدا دعام کن وسواس فکریم تموم بشه خواهش میکنم صلواتم برام بفرست دیگه طاقت ندارم. هرکی منو دعام کرد و صلواتم فرستاد ایشالله حاجت روا شه.

فضولی تو زندگی مردم نکردن 

دهان و بدن بوی گند ندادن   

تعهد داشتن به تأهل دیگه مثل دخترهای هیجده ساله مجرد تو خیابون عشوه شتری نیومدن به امید دوست پسر پیدا کردن با وجود شوهر و شاید بچه 

خیره نشدن به مردم 

و خیلی از نکاتی که دوستان گفتن به نظر من در کنار هم یه خانوم با شخصیت و با کلاس رو میسازه

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو
شاید یکی چایی نخواد. بی کلاسه؟!!!!!

بی کلاسی نیست ولی به قول بزرگترامون شاید تنها وسیله پذیرایی اون لحظه همون چای و قند هست اگه برنداریم میزبان نمی دونه دیگه چی کار کنه  

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو

من واقعا از این مدل تاپیک ها تعجب میکنم مثل نصیحت های مامانا به یچه پنج ساله!  صاف بشین نخند دهنتو ببند صدا در نیار و... 

واسه یه خانوم زشته راه انداختین 

واسه یه اقا بلند خندیدن جذابه و قشنگه برای خانوم زشته؟ دیدم که میگن🤔

جدا ازینا همین که مودب باشیم و کسی از رفتار ما ازار نبینه کافیه  دیگه اینکه یه خانوم نباید خیارو باصدا بخوره از کجاتون در اوردین؟ نظرتون چیه که میوه هارو رنده کنیم بخوریم تا زیر دندون صدا نده؟🤔🤔

خواهشا وقتی قراره لباسی که زیربغلتون ازش دیده میشه رو بپوشین زیربغلتون و شیو کنین😞 من یبار وسط عرو ...

کار اون خانوم زشت بود کار شما زشت تر رفتی گفتی خانوم زیر بغلت مو داره برو شیو کن اخه روت شد نمیگه سرت تو زبر بغل من چیکار میکرد؟😂😂 بعدشم مگه موی زیر بغل چیزیه که بگیم ندیده یا حواسش نبوده که مو داره باید اصلاح کنه‌؟

ی خانوم با کلاس سیگار قلیون نمیکشه بیرون که هستید چیزی افتاد  خم‌ نشید بردارید از همسرتون بخای ...

چرا چیزی از دستمون افتاد برنداریم؟ مگه ربات یا ادم اهنی هستیم؟ این کار یه خانوم هم زشته؟